Blått och orange

Fredagen den 27 april

Klarblått och orange-aprikos i kombination har jag använt i många år.  2012 är det mer rätt än någonsin enligt Feng Shui, (läs mer  på inlägget om  Orange inslag i trädgården 2012) Här med lobelia  (Sapphire Trailing) och tagetes.

….. och med den nya aprikosfärgade hyacinten och blå pärlhyacinter så här på våren.

Jag har många andra varianter som safirsalvia (S. patens) med ringblomma, förgätmigej och kungsnejlikorot ( Geum Coccineum). Listan kan göras lång men jag har bara två foton idag.

(Obs! Bilden till vänster tog jag förra sommaren med vanlig kamera. Bilden till höger igår med min nya iPhone. Inte illa för att vara en mobilkamera. Tror jag ska börja använda mobilen att fota med igen. Jag dokumenterar bara ändå.) Förresten jag kom inte iväg till Floriaden denna helgen som planerat. På grund av stämbandsinfektionen som gör att jag ska  vara tyst  en vecka. Inte lätt ska jag säga. Tur att det finns sms och mail.

About these ads
Det här inlägget postades i Trädgårddesign och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s