Drömsittplats att sitta och drömma på

Fredagen den 11 maj.

Vad sägs om denna sittplats? Den är en av mina Chelsea Flower -favoriter någonsin. Tyvärr är dock bilden mörk på grund av regnväder. Året var 2004 tror jag. Jag har glömt vad den kvinnliga designern hette, men hon inspirerade mig till att gjuta en sådan platta själv, fast mindre och med annat stenmönster,  för en utställningsträdgård. Jag har den själv i min trädgård sedan dess.

About these ads
Det här inlägget postades i Trädgårddesign och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s