Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Advent i stugan

Lörd. 3 dec. 2016

Efter en betydligt kallare vecka med farlig morgon halka, dimma blandat med solsken har vi gått in i december och nu mörknar det fort.

Här en massa mobilbilder med ljuskällor från huset. Jag pyntar något lite mer eller mindre varje dag.

img_3382

img_3372

img_3378Välkommen in i värmen.dscn8525

img_3366

img_3391

img_3393

dscn8528

img_3400

dscn8530

dscn8509

img_3397

dscn8515

dscn8521

Den här adventstaken kom en förfrågan på Sms var jag köpt. Ljusexperten för några år sedan. Finns nog inte kvar.

Även denna i köket har jag fått frågor på.  Ikea för väldigt många år sedan.

img_3385

Ha en bra andra advent!

4 kommentarer

 1. Åh så många vackra ljuskällor du har Luna. Det behövs för att lysa upp i vintermörkret. De lysande landskapen är otroligt vackra. Den på femte bilden nedifrån såg jag (i varje fall en liknande) på Taxinge julmarknad för några veckor sedan. Ångrar att jag inte köpte den.

  Önskar dig en fin adventsöndag!

  Kram Anita

 2. Hur man än vrider och vänder på det/sig är det urmysigt att julpynta. Jag gör som du, pyntar lite varje dag. Det är först när man ska plocka ihop allt efter julhelgerna som man inser att det totalt är mycket man har plockat fram.
  God 2:a advent önskar Eva Linnea

 3. Jag tror det är viktigt att bygga upp julstämningen med ljus, blommor, pynt och bak , hela december blir då så mycket lättare att uthärda. Barnen måste också få chans att lära sig hur man ”överlever” den mörka årstiden. Jag skulle inte kunna hoppa över pyntet bara för att det jobbigt att plocka in i januari, vilket jag också alltid tycker och gör diverse utfästelsen som jag sedan inte håller….
  Jag gör också lite, om inte varje dag, men varje helg, idag var det bak och så åkte tomtarna fram. Tänker mycket på hur trädgården ser ut inifrån och hur huset och fönstren ser ut från utsidan, precis som dina bilder också avslöjar att du gör.
  Advantskram
  Marta

 4. Låter som en bra strategi. Det ser ut som ni har en underbar stämning hos er. Jag var i julstämning när snön låg men just nu är den nog lite borttappad. Men jag hade en härlig dag ute i dimma och solsken istället. Har ju ingen riktig trädgård att pynta i och boendet är litet så några amaryllisar och ett par julstjärnor – sen är det klart 🙂

  Kram, Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑