Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Adventstider

Sönd. 2 december 2018

Första veckan i december är temat på Trädgårdsfägring just ’Adventstider.’

Här kommer en hel drös inomhusbilder utan text.

Detta inlägg handlade inte alls om trädgård, för ute regnar det varje dag nu, men jag länkar till Trädgårdsfägring ändå. Gå in där om du vill få mer adventsstämning.

Hoppas du får en fin vecka!

hälsar Luna

0

4 kommentarer

 1. Sant! Nu är det fokus på en härlig advent inomhus som gäller. Kanske med avbrott för en härlig promenad om vädret skulle slå till och ändra sig. Jag hade en sån dag förra söndan. Tunt, tunt snölager, rimfrost och solsken. Fikat i skogen smakade fantastiskt 🙂
  Fina bilder men jag fastnar för en liten detalj… ..det tvågrenade ljuset. Har aldrig sett ett sådant förut och det börjar nästa locka till att stöpa ljus igen, men bara nästan.

  Kram, Carina

  • lunasblogg

   5 december, 2018 at 21:59

   Jo så är det. Inatt var det 7 minus gr igen. Jag vet inte om jag uppskattar vinterkyla och rimfrost längre. Är nöjd med regn och gråväder iallafall så här års.
   Ljuset kommer från Järpen i Jämtland för många år sedan när vi åkte mycket skidor men jag har inte råd att bränna på det, för att det är så fint.
   kram Luna

 2. Åh vad avundsjuk jag är på alla fina dekorationer, själv är jag ju i full fart med att ta bort en massa prydnassaker, böcker, hyllor, skåp m.m. m.m. Även om golvläggarna kommer innan jul – vilket jag tvivlar på – så lär jag inte få upp allt igen. Det måste ju städas efter läggningen också och bara det att alla böcker måste dammas och hela min karaffsamling tvättas…..
  KRAM/Susie

  • lunasblogg

   5 december, 2018 at 22:03

   Det låter inte så kul för julfridens skull. Med hantverkare kan det vara svårt att planera.
   kram Luna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑