Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Åhaga Trädgårdsmässa i Borås

Måndag 30 mars 2015

Jag var inte på Nordiska trädgårdar i år. Det var jag alltid förr, men nu för tiden känner jag mer för alternativa mässor.

På lördagen var jag en sväng till Åhaga Hem och trädgårdmässa i Borås. Där deltog jag själv några år med utställningsträdgård  och föredrag. I år gick jag dit för att lyssna på Elsa Billgren.  Inte Leif Mannerström. Honom har jag pratat med tidigare. Elsa var som förväntat, lika personlig, pigg och inspirerande som vanligt.

Men det jag fastnade för på Åhaga var de mycket trevliga tropikmontrarna vid ingången till mässan. Det var unga elever, flickor, från hantverkslinjen på Almåsskolan som gjort.

Så kreativt och vilken känsla av tropiska fågelläten, vattenfall och immigt silande ljus.

tropik1

tropik2

svarttyghangingorkide

Tänk så bra det blir med en uppförstorad bild bakom, (tror jag det är) blandat med en grön vertikalvägg och hängande växter.

Tyvärr hade jag bara mobilen med mig.

I morgon visar jag bilder från Strömsfors, en annan trädgårdsmässa jag besökte i söndags.

0

3 kommentarer

 1. Läckert med kombinationen av målad bakgrund och exotiska växter.
  Kram Kristina

 2. Det här med foto i vädertåliga material som fond kommer vi säkert att se mera av, typ på balkonger och uteplatser.
  Kram
  Marta

 3. Åh, det här blev jag riktigt förtjust i. Så himla snyggt. Bild nummer två med leoparden som är på väg ut är ju hur läcker som helst. Just det där med en bild som bakgrund skapar verkligen djup. Jag såg det på några ställen på Nordiska Trädgårdar också. När dom gör det riktigt bra så ser man knappt vad som är bild och vad som är verklighet.

  Tack för titten. Och bilderna blev ju riktigt bra med mobilkameran.

  Kram Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑