Tisdagen den 14 februari

Idag vill jag skicka ett vykort till alla er nya och gamla bloggläsare och tillönska en mysig Alla Hjärtans dag. Inte bara idag utan alla dagar förstås är ni välkomna in hos mig. Jag gör inlägg 2 eller 3 ggr i veckan.

Två fåglar i Feng Shui betyder tvåsamhet och romantik.  I Asien är det vanligt att ha två prydnadsankor i sydvästra delen av sovrummet  eller i centrum av huset för att gynna den som söker en partner, men även dem som redan har en relation, men vill att den ska bli bättre.  Dualitet symboliserar  romantik, stöd och stabilitet. Kanske något för oss svenskar som är ett av världens ensammaste folk med ungefär 50 % ensamhushåll, än mer i storstäderna. Inte konstigt att Facebook fått sådant genomslag.

Jag är glad att ha en fågel vid min sida som sällskap och som kompletterar mig. Övriga familjen är bonus.

Ha en riktigt bra dag!

Kram Luna

Facebook Twitter More...