Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Äntligen första vårpiffet.

Lördag 8 mars 2014

Vilken dag det blev på internationella kvinnodagen. Inte för inte, för det lär det ju bli kvinnornas år i år enligt Feng Shui.

Man tackar och bugar.

Jag firade dagen som i Italien med  gula vårblommor. Nu har jag ju inte mimosa och inte någon som ger mig en sådan kvist heller , men primula och minipåskliljor ( även outslagna ) fick duga och det bästa av allt solen sken och jag hade en dag för mig själv i trädgården för första gången i år. Bort med tallris och mossa. In med första färgklickarna. Iphonen låg i fickan och fick duga som kamera åt jordiga fingrar.

bild 6

bild 4

bild 5

bild 10

bild 11

bild 3bild 7

0

5 kommentarer

 1. Så fint det blev med allt pffande. Gillar den där krukan på fot lite extra mycket!

 2. Sanda Cottage

  8 mars, 2014 at 22:47

  Kul att det ska bli kvinnornas år just i år!
  Om det nu inte bli det så vill jag tillägga att Åhhh, va snyggt det är, trots Iphone 😉

 3. Funkar ju bra med Iphone. Så söta bilder! Det är mysigt att stöka i trädgården i godan ro.
  Ha en fin söndag
  /Anette

 4. Så fina färgklickar det blev! Härligt.
  Och så har jag lärt mig något nytt – hur man firar 8 mars i Italien. Man blir alltid lite klokare av att läsa. 🙂
  Ha en härlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑