Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Äntligen regn till 100% !!!

Onsdag 15 juni 2016

…… och tre dagar framåt….

DSCN7513

När nöden är som störst….. Tack du gode…..

IMG_1118

DSCN7499

 

2 kommentarer

 1. Jag var i Borås igår och Gud, vad det regnade! Hela vägen hem, faktiskt, dock klarblå himmel i Västra Frölunda! Jag började nästan gråta, men väl hemma visade regnmätaren 20 mm. Vilken lättnad!
  Fast jag kan tänka mig repris redan i morgon.
  Kram
  Marta

 2. Samma sak här, i dagarna tre. På lördag spår dom 30 mm. Rabatterna tackar och tar emot. Just nu kan man inte tro att vår tomt ofta är vattensjuk. Det har varit snustorrt och ändå har vi fått ett par rejäla rotblötor. Igår skulle jag luckra jorden lite i den normalt torraste rabatten och nu var den ännu torrare för den var som sten. Jag fick hacka med spaden för att över huvud taget kunna rubba ytan.

  Önskar dig en fin torsdag!

  Kram Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑