Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Blombuketter från trädgården.

Måndagen den 10 september

Varma eller kalla färger- vem är du?

Det sägs att vår trädgård avslöjar vem vi är. Det är både sant och fel, för vi har två sidor, men det är det som syns utåt som räknas mest. Jag som är Metall och nr 6 med skaparlusta samt höst- och kvällsmänniska enl. Feng Shui, kan verka kall på ytan men har ett varmt inre och varma händer. Vad har det med trädgård att göra frågar du dig. Jo det avslöjas hos mig , min trädgård mot gatan är strikt och insidan är blomstrande. Även på hösten. Hos mig finns både de kalla färgerna och de varma tonerna.

0

6 kommentarer

 1. Intressant inlägg! Du får gärna skiva mer om detta i fortsättningen. Tittar man i min trädgård så är perenn rabatterna till största delen kalla medan köksträdgården är varm

  Ha en bra dag!
  //Jenny

  • Ja, köksträdgården står för skördetid. Då är jordkraften varm, så även färgerna i naturen. Vissa har dock sämre handlag med odling och kan då kompensera det med varma färger i sina rabatter
   Ha en bra dag/Luna

 2. Har också släppt in varma färger i köksträdgården och lite mer i övriga trädgården som tidigare bara haft kalla färger. Spännande med färger och vad de avslöjar !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

 3. Intressant! Tål att tänka på… Har nog alltid tyckt mycket om varma färger, men smugit in mera av det kalla…

  Så roligt att du vill följa Tigers tassemarker! Välkommen till trädgården sedd ur kattperspektiv.. 😉 Tack vare att du blivit följare hittade jag hit till din fina blogg. Jag lägger till dig i min blogglista direkt. 🙂 Följer de flesta bloggar via min blogglista, eftersom jag tycker det är enklast.

  Septemberhälsningar
  Elisabet

  • Vad trevligt! Välkommen! Det ska bli spännande att följa Tiger i din trädgård. Hade själv en röd katt förut, Truls, Han blev 21 år. En riktig gentleman, sa grannarna. Nu har jag en annan gentleman i mitt liv, fast svart, Snoddas 8 år. Gud vad jag älskar den katten! Kram Luna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑