Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Blommorna efter frosten

Tisdagen den 16 oktober 2012

Inte en blomsterbukett igen tänker du. Ja, jag vet och jag är inte ens florist.  Men grejen är att när jag inte kan vara ute och fota på grund av allt regnande får jag fota blomstren inomhus. Detta är vad jag rafsade ihop idag vecka 42 i ösregn.

Bara kalla färger kvar som höstastrar, malvor och kärleksört, någon atlasblomma, stenkyndel och tobak och så lite randgräs, lagerhägg och silverbenved.

Mina luktastrar  Aster novae-angliae är de blommor som är finast  nu. Det är den enda sort av höstastrar jag gillar, inte bara för färgens skull utan för att den är så hög och kommer när allt annat har blommat över.

Nu önskar jag sol och torrt väder några dagar så jag kan stänga trädgården för i år.

0

2 kommentarer

  1. Rafsa ihop, det var det värsta. Det är en jättevacker bukett, fint komponerad!

    • Tack Bettina! Idag fick den också lite pärlor på snodd som plötsligt låg framför mina ögon när jag letade efter annat. Det var en överraskande och läcker effekt. Lite kul med så lite som roar i höstrusket.
      Luna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑