Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Bra start för min blogg

Måndagen den 16 januari

Nu har jag bloggat i nio månader och gjort 83 inlägg. Jag har haft ett fantastiskt mottagande med ett så smalt ämne som Feng Shui Gardening, men jag försöker också hålla bloggen ganska allmän, lättförståelig och vardaglig, något jag också eftersträvar i mina föredrag.

Jag vill påpeka att för mig är Feng Shui ett nyckelredskap till balans och sunt förnuft, för övrigt jobbar jag enl. gängse västerlänsk trädgårdsdesign. Ett av det bästa med läran är att förstå felen. Intuitionen kan svika även den bäste av oss ibland, men speciellt när det gäller renovering av trädgårdar är Feng Shui bra att ta till. Jag går aldrig till överdrift om dess inverkan på oss människor utan ser läran mer som ett hjälpmedel att fånga ljuset och karaktären i  den gröna miljön. Det är i utomhusmiljön Feng Shui fungerar bäst, som att Söder alltid är i  söder och inget annat.  Jag vågar sticka ut hakan och säga att Alla  västerländska arkitekter borde ha grundläggande kunskap i Feng Shui.

WordPress hyllar mig i sin nyårshälsning. De jämför min blogg med  tunnelbanan i New York City  på värsta rusningtid, lika många besökare har jag haft som fyra sådana tåg smockfulla. Nära femtusen individuella besökare på mindre än ett år. Tack alla som besökt min blogg!

Facebook Twitter More...

0

1 kommentar

  1. Bra jobbat under så kort tid.

    Jan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑