Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Dina personliga förutsägelser för 2017 enl. Feng Shui

Lörd. 21 jan. 2017

Hej, här kommer lite annorlunda läsning för dig som vill veta hur ditt år kan tänkas bli enligt Feng Shui för Tuppens År 2017.

Som du säkert vet indelar Feng Shui oss i tolv djurår beroende på vilket år du är född. Dessa tabeller finns sist i inlägget.Läs noga även datum när kinesiska nyåret börjar, så du inte tillhör det föregående djuråret. Här kan du även få veta mer om de dina och dina vänner. Det kan vara lite intressant för då vet du i vilket förhållande du ska ställa dig till den personen just i år. Vissa år har vi flyt och vissa är mer olycksdrabbade och tröttsamma för oss.

2017 blir ett ganska välbalanserat år för de flesta av oss, men hård konkurrens och förändring på olika plan kan få många att lätt bli trötta och sjukliga. Den ekonomiska tillväxten ligger i fokus och ändring i karriär, livsstil och boende ligger i fokus och kan vara en risk för att vi överspenderar och förhastar oss. För dem som har flyt, disciplin,taktkänsla och bra mentorer och ork blir det ett framgångsrikt och lyckosamt år med mycket umgänge,starkt nätverk, romantik och studier. Tänk dock på att det finns många fiender, avundsjuka och personer du inte kan lita på.


Råtta: Får ett bra och belönande år med många bra händelser, förändrad arbetssituation och ändrad hemmiljö. För singlar blir det ett spännande och givande romantiskt år, tom för ett livslångt förhållande. Råttan får ett arbetsamt år och även om målen är små är det antalet som räknas, Eftertanke är Råttans ledord i år. Hen är också en mentor för andra.


Oxe: Får ett löftesrikt år med mycket umgänge och ändrade livsförändringar vad gäller karriär, miljö eller social grupptillhörighet. Oxen gillar att planera.


Tiger: Får ett år fyllt av framsteg och belöning i karriären Ett liv också fyllt av action i hemmalivet, vad gäller hobby och fritid, studier och resor. Det finns inte mycket att bekymra sig för. Tigern blir också en bra mentor för andra.


Kanin: Trots bra välstånd,förbättrade livsvillkor och kunskaper får du vara uppmärksam på oväntade hinder, förseningar och oväntade utgifter. Läs noga vad du skriver på och ta konsulthjälp.


Drake: Grattis! Du får extra stor tur!Bra framgång och bra ekonomi på sikt. Det blir ett löftesrikt år med oväntad utveckling.


Orm: Ormen är den som också får extra stor tur 2017.. Det är det år då allt faller på plats. Bra flyt men se upp med hälsan.


Häst: Hästen måste vara mest försiktig av de tolv djuren 2017. Det blir ett utmanande år och du måste tänka noga innan de stora besluten, så du inte rusar iväg. Ligg lågt och njut av det gröna betet råder Feng Shui.


Får eller get: Du kan förvänta dig ett neutralt år, då du ska bygga upp en bra bas för framtiden. Lita inte på folk.


Apa: Du får ett år med mycket att se fram emot, ett lönande år som dock kräver mycket disciplin och flit. Se upp för fysisk fara och oärliga personer, särskilt om du är äldre kvinna.


Tupp:Tuppen får vara extra försiktig 2017. hen ser fram emot stora drömmar och planer, men var försiktig och taktfull. Ta mentorstöd från Draken.


Hund: Hunden får ett varierat och aktivt år med mycket att se fram emot och bra ekonomi, studier, men också problem med sjukdomar, gäller särskilt för äldre män. Det gäller att vara fokuserad och vältränad och ha bra mentorer, kanske också få lite andlig spis. ( Donald Trump är hund och hans element är eld, Själv är jag hund och metall, så elementet avgör än mer hur man är som sin djursymbol)


Gris: Du får ett lovande år på många plan,men du behöver stärka ditt immunförsvar för du blir lätt trött och sjuklig.

Och här kan du kolla vem du egentligen är:

Tro’t om du vill……
Det brukar stämma rätt bra dock….
hälsningar Luna

0

5 kommentarer

 1. Låter som ett bra år. Det känns bättre än förra året. Sen tror jag i grunden mer på att styra mitt eget liv men känslan att ha ett bra år framför sig är lättare… Vet inte om du förstår hur jag tänker. Tack för spännande läsning.

  Kram, Carina

 2. Jag är tydligen också hund/metall precis som du! Och trädgårdsälskare som är intresserad av Feng Shui 🙂

 3. Det ser ju bra ut för oss Drakar! Jag kollar lite på Ormen också, eftersom jag är född så nära det tecknet. Ser helt OK ut!
  Kram

 4. Jaha, som kanin ska jag alltså vara lite försiktig. Förseningar och oväntade utgifter låter ju inte så bra med tanke på kommande badrumsrenovering. Men nu vet jag ju att jag ska vara uppmärksam 😉 I övrigt ser det ju rätt bra ut tycker jag.

  Önskar dig en fin vecka!

  Kram Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑