Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Drygt 200 personer besökte min trädgård idag

Sönd. 1 juli 2018

Tack alla ni som besökte min trädgård på Tusen trädgårdar idag. Det blev en mycket lyckad dag med idel lovord,  bra stämning  och perfekt väder.  Och tack mina närstående som ställde upp både med bak och service.  Jag är så tacksam!  Själv hade jag aldrig klarat detta idag med över 200 besökare.

Och Emma sålde begagnade leksaker för 450 kr också.

Det frestar på att ha öppen trädgård, men är hur himla kul som helst.


Ha en trevlig vecka!

Luna

0

18 kommentarer

 1. Tack för att du visade upp din fina trädgård . Otroligt fint komponerad. Bakom varje hörn dök nya Oooh-upplevelser upp. Inspirerande och trevligt. ( Du får gärna lägga ut receptet på dom goda muffinsen )

  • lunasblogg

   1 juli, 2018 at 21:53

   Tack snälla! Muffinsen hade inte jag gjort utan svärdotterns mor, men jag kan kolla med henne.
   Tack för besöket!

 2. Jag vill också tacka för besöket i er fina trädgård. Det var roligt att få se den i verkligheten efter att ha följt din blogg.

 3. Vilken härlig dag det var!
  Men många klagade på hemsidan, precis som alla år tidigare. Att den var överbelastad på lördagen och att mobilversionen inte stämde överens med det som visades på datorn. Det är sådant vi inte vet eftersom vi slipper leta, men som får många presumtiva besökare att tappa lusten.
  Nu går jag och drömmer om regn…..
  Kram
  Marta

  • Ja det är som en folkfest och alla är på glatt humör Jag hörde ingen klaga bara att de andra lokala adresserna med öppen trädgård skulle annonserats om på fler media Jag hade tur att Bt gjort ett reportage på mig innan
   Ja regni massor måste vi ha, gräsmattan ser ännu värre ut nu efter igår och imorgon kommer ett team för trädgårdsreportage hit Hjälp så torrt!
   Kram
   Luna

 4. Oj, så många besökare du fick, helt otroligt!
  Här kom det inte så många, lite trist men tror kanske att annonseringen inte varit så bra. Eller så krockade det med Almedalsveckan och fotboll, vad vet jag? Och inte var det med så många trädgårdar på Gotland heller, bara fem stycken. Men det var väldigt trevligt med dem som kom, är ju så trevligt att få prata trädgård!

  Kram Gunilla

  • lunasblogg

   2 juli, 2018 at 22:03

   Jag var dock beredd på att det skulle bli många av vad jag hört innan så jag hade garderat mig med hjälp. Det gick väldigt bra och vi hade roligt också. Intresset här i bygden börjar bli större för trädgård också verkar det som, vi var hela 7 st trädgårdar som hade öppet i Borås trakten.
   kram Luna

 5. Hej Luna!
  Låter superhärligt att så många hittade till din trädgård. Men, man är nog rätt så slut efteråt!

  Din trädgård är definitiv en trädgård som jag gärna skulle se.

  Nu, när du har fått slita – även med hjälp av andra – kan du njuta av frukterna av allt arbete och bara slappa ett tag 😉
  Ha det gott!
  /Anja

  • lunasblogg

   2 juli, 2018 at 21:43

   Tack snälla! Jag var lite torr i halsen av att pratat så mycket för jag försökte verkligen hälsa på alla och svara på alla frågor och så var jag öm i benen av att inte hinna sätta mig mer än att slänga i mig en bit smörgåstårta. (Det var som när man hade utställningsträdgård på mässa förr.) Så du kan tro att jag var tacksam när maken hade dukat upp champagne när det var slut. Men någon riktig slappa blir det inte riktigt än , för imorgon kommer ett team som ska göra trädgårdspeportage och nästa vecka har jag en annan besöksgrupp.
   Det var många Göteborgare här och du är naturligtvis välkommen en annan gång.
   Ha det gott du också.
   / Luna

 6. Kul att det kom så mycket folk. Förstår att det var hektiskt. Hann du med lite trädgårdsprat med besökarna också?
  //Helene

 7. Kul att det blev så lyckat 🙂 Och skönt när man kan vara några stycken som hjälps åt. Vädret var ju helt makalöst återigen. Kanske dags för vila ett par dagar nu…

  Kram, Carina

 8. Hej Luna. Tack för att du öppnade din trädgård för allmänheten. Jag har följt din blogg och har av dina vackra bilder sett hur fint det är i din trädgård. Det var en upplevelse att se den i verkligheten, så mycket du har fått in på så pass liten yta och inget saknades. Där fanns både nyttigheter och glädje för ögat.

 9. Så roligt Luna att det kom så många besökare. Jag hade som sagt gärna varit en av dom men … avståndet är ju lite för långt. Härliga glada bilder. Roligt för Emma att göra så fina affärer också. Nu får du vila och ta igen dig och njuta av din fina trädgård. Och så hoppas vi på att det kommer regn, det skulle nog både vi och naturen må bra av.

  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram Anita

 10. Vad kul att allt gick bra och att vädret var på vår sida denna Tusen Trädgårdar. 🙂 Nu kan vi ta det lugnt i flera veckor.
  Kram Kristina

 11. Underbar trädgård och trädgårdsinnehavare samt yngre konversatör. Önskar att sambon och svägerskan hade fått se den oxå. *tummen upp*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑