Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Efter stormen bedarrat

Fredag 6 december 2013

’Stormen Svens framfart har orsakat stora störningar i trafiken i Sjuhärad. Flera hundra bilar satt fast på riksväg 40 utanför Ulricehamn vid niotiden på morgonen och en del hade suttit där sedan midnatt.

– Detta läser jag mig till på nätet.-

Skönt att inte ha något inbokat idag

bild kopia 5

Utsikten blev förändrad med nysnön och fönstren har drivit igen mot Sydost, vilket är ovanligt här. Grannarnas tak är vita, snyggt! Dessutom slapp vi strömavbrott och ingenting blev förstört utomhus, lite omkastat bara.

bild kopia 6

Och så behövdes det skottas, men bara lite. Snöslungan har inte kommit fram än.

bild kopia 7

J håller på att driva upp häcken. Den ser väldigt söt ut med nysnö.

bild kopia 8Ha en bra dag!

och helg!

Luna

0

4 kommentarer

 1. Så skönt att ni slapp strömavbrott. Såg ditt inlägg igår kväll då lamporna blinkade. Här har Sven precis dragit in men han har nog lugnat ner sig under natten. Men regnet har nu gått över i snö och när jag tittar ut ser jag att taken börjar så smått bli vita. Temperaturen kryper neråt. Vi har nu 2 plusgrader (det var 3,5 för en timme sedan) så det kommer nog att bli mer och mer snö som faller.

  Önskar dig en fin helg!
  Kram Anita

 2. Så annorlunda växterna ter sig med snötäcke på. När det inte kommer mer än jag hinner ta undan från gångar och bilen tycker jag det är helt OK med snö. Det blir så mycket ljusare om morgnar och kvällar:)

 3. Så skönt att stormen bedarrat. Här är det fortfarande rätt blåsigt. Och framför allt halt! Fy för att vara ute på vägarna nu.

  Jättevackra bilder – tycker i synnerhet om den på den snöiga häcken!

  Trevlig helg!
  //Linda

 4. Lagom med snö gör det ljusare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑