Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

En mysig plats

Denna veckan blev jag inspirerad att hänga på veckans tema som är ’en mysig plats’ hos Trädgårdsfägring, så att jag får visa lite bilder med sommarkänsla.

Jag tänker oavkortat på vår uteplats på innergården. Den används från morgon till kväll och är uppdelad i två etage, en högre och en lägre del för att alternera sol och skugga. Den är omsluten av växtlighet och yttre delen är som en flotte ut. Utemattan jag köpte förra året på Rusta gör den extra mjuk och inbjudande.

Egentligen gillar jag hela innergården som fungerar som en hemlig trädgård.

Även den enkla sittplatsen intill husväggen bakom måbärshäcken är en favorit tidiga morgnar när bin och humlor surrar extra mycket på sommaren och där snön smälter allra först på vintern.

Visst längtar man efter den tiden nu.

7+

7 kommentarer

 1. Så inbjudande, och vackert.

 2. lottie bandstein

  28 februari, 2023 at 13:37

  Så trivsamma platser det finns i din trädgård !
  Bra med sådana drömbilder för sitt inre. Och nog längtar man ut i solsken nu .
  Snart är det dags.

  • lunasblogg

   28 februari, 2023 at 21:50

   Tack snälla Lottie!
   Nu när solen skiner kommer bilderna tillbaks. Idag var det 8 gr varmt.

 3. Finaste Luna.
  Jag har inte varit inne och läst här hos dig på så länge, men nu har jag läst tillbaka och förstått hur de senaste månaderna varit. Så ofattbart tungt och grymt. Nog undrar man ibland hur man alls ska orka, även om stödet finns runt om så står man där själv mitt i allt. Mitt varmaste deltagande <3
  Hoppas innerligt att tanken på dina mysiga platser och vackra trädgård hjälper dig att hålla näsan över vattenytan.
  Varma kramar.

 4. lunasblogg

  28 februari, 2023 at 21:57

  Åh tack för dina fina ord och empati Anni! Vintern har varit mörk och tuff men jag ser fram emot ljusare tider. Är tacksam för dem och det jag har kvar.
  Varma kramar

 5. Kära Luna!
  Du har så fina platser och jag tycker det låter så fint med känslan av ”en hemlig trädgård”. Har ju alltid beundrat din fina trädgård och förra året skrev du om mattan du köpt på Rusta. Jag blev så inspirerad av den så jag har köpt två stycken. Dom ligger i uterummet nu som lite extra isolering men i sommar ska jag ha dom ute på altanen. Så tack för inspirationen.
  Idag har vi gått in i mars så våren och den ljusare tiden är på väg. Jag hoppas du har det så bra som det går och ser fram mot våren och sommaren.

  Varma kramar
  Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑