Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Ett pynt per kväll denna veckan – fulsnygga dörrkransen

Tisdag den 27 november 2012

dörrkrans

Dörrkransen

Först hade jag tänkt att ha bara vitt silkespapper emellan det vintergröna, men när jag ändå hade björkspån hemma (eftersom det röjts utefter järnvägen) så fick kransen bli så här i år, fulsnygg och rufsig.

Jag häftade fast de torkade barkflagorna på baksidan efter att jag först kört in småkvistar under pappret av blandat – tall, thuja, idegran, järnek och blåbärsris och därefter virat lätt om med tråd. Sist häftade jag en lummertråd på baksidan som får sticka fram här och var. En stump bollfrans och halmstjärna blev enda dekorationen. Blir det snö kanske det får bli en röd rosett till jul istället.

0

2 kommentarer

  1. Det var väl en fin krans! kul med lite nya ideér.Ha en fin vecka.Kram Meta

  2. Jättefin dörrkrans!

    Trevlig kväll!
    Kram Ina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑