Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Ett tips

Fredagen den 23 november 2012

Veckans fredagstema är ’Ett Tips’ på Blooming Friday. Då måste jag tänka efter. Inte för att jag inte har några tips, utan för att det är svårt att välja ett enda. En sak är säker. Jag kommer inte ge råd om odling. Det kan ni själva så bra. Det får bli mitt vanliga ämne trädgårdsdesign med Feng Shui. Det hör man inte så mycket om.

Ett bra tänkvärt tips från mig:

Låt inte en trädgårdsgång sluta tvärt i gräsmattan utan mål eller fortsättning. Tänk på flödet så att du kan gå runt i trädgården tämligen torrskodd året om.

Precis som du vill ha det om du bor i bostadsrätt eller hyresrätt. Gångar till olika funktionsrum, ingångar och utgångar.

Förslag på renovering av Brf  Vulkan 8 i Växjö. Trädgårdsdesign Luna Ek

Gå in på bloggen Bland rosor och bladlöss, Blooming Friday, för att läsa mer om andra bloggares tips.

 Ha en jättebra helg önskar Luna

0

13 kommentarer

 1. wow, vilken skiss! Mäkta imponerande, ser jättefint ut.
  Ha en härlig helg!
  Kram Hélena

 2. tack för det tipset!!!
  Ha en underbar helg!!

 3. Underbart med tips om trädgårdsdeignen. Nästan viktigare än växterna tycker jag. Nu fick du mig att fundera på om jag behöver öra en gång rakt igenom min ovala gräsmatta…
  Ha det fint!

 4. Hm, intressant 🙂
  Tjingeling

 5. Mycket fint och ett fantastiskt bra tips.

  Trevlig helg

 6. Bara skissen i sig själv är ju ett konstverk 🙂

 7. Jag gillar verkligen att ha gångar lite här och där i min trädgård, men har inte orkat få till dom riktigt än det är ju så mycket som ska göras!!=) men drömmer om mina stenlagda gångar som ska slingra sig fram. Tack för tipset gillar gångar. Ha en fin helg/Gela Helt underbar skiss!!!!

 8. Sabelhagens olivlund

  23 november, 2012 at 18:44

  Tack för värdefulla tips! Jag har börjat lite smått med gångar i trädgården, och har väl egentligen planen klar i huvudet men vågar inte riktigt ta steget:)).
  Trevlig helg.
  Kram Maria

 9. Oiii. Det där är jag inte så bra på än. Men jag har mina planer … 🙂

 10. Hm, där får jag bakläxa. Får jag plus i kanten om jag säger att det ifa finns en plan för flödet 😉 Hoppas det blir gjort nästa år…

  Kram Tamara

 11. Tänk vad fint…..men så svårt att få till. Bra med tips och inspiration.

  Kram

 12. Jag håller på att ”bygga” gångar så man kan vandra runt överallt i trädgården…. Ibland måste man verkligen tänka till hur man ska få till det för det är inte helt enkelt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑