Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

För två år sedan idag…….

Torsdag 9 juli 2015

………avled vår yngste son efter trafikolycka med älg. Denna tid på året är tung…….

blommorgrav

 

minneslund

 

Du som vill och vågar veta mer läs här.

0

8 kommentarer

 1. Tiden fortsätter att gå, av någon konstig anledning… och bara minnena finns kvar.
  Känner med dig och sänder en varm kram!
  Gunilla

 2. Årsdagar är tunga även om det lättar med åren. Min förre man gick bort under dramatiska omständigheter för snart femton år sedan och de första åren fanns en särskild energi runt just årsdagarna. Hoppas ni kan stötta varandra i familjen och minnas de fina stunderna mitt i det svåra.
  Många varma tankar och hjärtekramar från mig till dig !

  • lunasblogg

   9 juli, 2015 at 21:35

   Tack Isa! Det var tråkigt att höra,men jag förstår att du förstår.
   Stor kram Luna

 3. Jag minns dina starka inlägg om olyckan och allt efteråt som om det var i går. Tänk att det är två år sen! Allt gott till dig och de dina. Kram från Eva Linnea

  • lunasblogg

   9 juli, 2015 at 22:11

   Tack! Hade det inte varit för alla nya läsare på blogg och Fb skulle jag inte upprepa detta trauma, men kände att jag ändå ville berätta för att berätta att livet går vidare. Utan familjen och barnbarnen vet jag inte hur det skulle gått. Trädgård är också en lisa för själen som du skrev tidigare i din kommentar.
   Kram
   Luna

 4. Snille Luna! Tenker på deg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑