Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Fulhörnan – min sköna arbetsvrå

Söndag 25 maj 2014

Idag ska jag visa en del av trädgården som jag aldrig förut har fotat.

Min arbetshörna för trädgården. Det är lite av compact living, men det är en väldigt skyddad och intim plats, fri från  insyn,  kalla vindar och gassande sol. Den ligger bakom garaget och delas av grannen.  Fast grannen är aldrig där, inte ens den förra ägaren. Där finns bara en gammal stege på deras sida som aldrig används.

Vi har alltid haft en stensatt gång här på vår sida som vi använder året runt till baksidan av  garaget och som är inrett till kontor samt ett varmförråd. Mot grannen är det avstängt.

På sommaren är det praktiskt att slippa gå in i garaget för att hämta trädgårdredskap, så därför byggde jag tidigt ett utanpåliggande dubbelt förrådskåp för alla mina prylar och pyttsar. Där finns också ett litet planteringsbord och plats för skottsäkra, lövkorgar, skräp, jordsäckar. Ja, du vet.

Varsågod en titt bakom mitt garage.

arbets6

arbets9arbetshörnaarbets10

Skåpet sväljer en hel del och man kan stå och jobba i dem med dubbeldörrarna öppna.

arbets7

arbets3

Detta är alltså ett område hos mig som inte är pimpat!!!

Men nära övre platån av lilla terassodlingen.

arbets5

 

0

2 kommentarer

 1. Undanskymt, mysigt och trivsamt tycker jag. Där skulle jag kunna tänka mig att stå och plantera och filosofera.

  Kram Anita

  • lunasblogg

   27 maj, 2014 at 09:10

   Ja, och så slipper jag se bråten på vår och höst när det är mycket på gång. Lustigt efter att jag fotat i söndags såg jag att det behövs en hylla ovanför planteringsbordet och lite bättre sortering av överblivet marktegel, lite mer rensning o.s.v. Bra att ta kort då ser man med andra ögon.
   kram Luna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑