Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Fullmåne och flitig dag ute

Fred. 14 okt. 2016

Idag sken solen och det var en perfekt dag att tvätta och plocka in möbler och annat fix. Vid fullmåne är ju bra att göra lite annat än de stora projekten, sådder och planteringar enligt Feng Shui. Det glömde jag dock eftersom jag fick hjälp  av sonen i eftermiddag. Så efter vi burit en massa avtvättade möbler, rekvisita och växter flyttade  vi en vidjehortensia från innergårdens sydöstliga rabatt till flaggstången och drog fram en mormorspion till gamla hortensiahålet  istället samt satte en ny reapion intill. Ja, ja vi får se hur det går. Tulpaner satte jag dock inga idag. Det började jag med innan i veckan.

Tog jag några bilder på alltihop då? Nej, jag var så glad att jag orkade jobba flera timmar utan avbrott och så skönt att få iordning före vintern. Efter höftledsbytet har det inte varit en självklarhet. Nu börjar jag komma in i gamla takter igen. Det kom jag på efter en god middag och när jag tittade ut var det vacker fullmåne, men becksvart. Då gick jag ut med kameran. men hur lätt är det att fota i mörker?

dscn8299

dscn8293

dscn8308

dscn8303

dscn8315

Nu välkomnar jag mörkret och det annalkande lugnet.

Ha en bra weekend!

Luna

0

5 kommentarer

 1. Peter Söderberg

  15 oktober, 2016 at 01:38

  Härliga bilder! Tack detsamma önskar vi er. Kram Majan & Peter

 2. Magiska mörkerbilder! Fint med så mycket ljus i trädgården! Det är vi dåliga på här…
  Så skönt att din operation gått så bra och att du är tillbaka i gamla gängor igen!
  Önskar dig en trevlig helg!

 3. Skönt att du börjar komma in i gamla takter igen. Här har det inte synts till någon måne för molnen har legat och ligger fortfarande tjocka. Men imorgon lovar dom lite sol. Hoppas det för imorgon ska det bli en trädgårdsdag. Du har så fin belysning i trädgården som ger härlig stämning i synnerhet så här i hösttider när fortfarande en del löv och blommor finns kvar och tar upp ljuset.

  Önskar dig en fortsatt fin helg!

  Kram Anita

 4. Inte lätt att fotografera trädgården i mörker, men du har lyckats bra. Säger som Anita, du har så fin belysning i trädgården.
  Kram Kristina

 5. Det är svårt att fota i mörker utan stativ. Jag funderar på att skaffa mig ett. Mörkerbilder är ofta magiska, mystiska och jättefina. Som dina bilder.
  /Eva Linnea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑