Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

God fortsättning på julen!

Hej alla!

Här kommer en försenad julhälsning och blogginlägg från ett vintrigt Sandared.

December blev en mörk och orolig månad då vi fortfarande inte fått veta hälsoläget för maken, därav inga blogginlägg. Må nästa år bli bättre på det sättet.

I går firade vi dock jul i Oskars hus och solen sken över oss alla i ett fantastiskt vinterlandskap. Allt var så varmt och mysigt förutom att maken inte orkade fira med oss.

Vi hade hjälpts åt att fixa julmaten jag och Petter, svärdottern, Andreas och Lizas mamma. Det blir alltid mycket mat och trevlig samvaro och sång.

Extra glad och rörd blir jag också för barnbarnets julklapp till mig. Se och läs! Hon är ett mycket kärvänligt, klokt och kreativt barn på 11 år som älskar julen.

Det är sådant här som får ett farmorshjärta att klappa väldigt hårt och se ljust på framtiden trots allt.

Ha nu Alla en fortsatt bra och förhoppningsvis frisk julhelg, så återkommer jag sedan med mer Feng Shui prognoser inför 2022.

6+

2 kommentarer

 1. God fortsättning till dig också Luna. Så tråkigt att inte maken orkade vara med och fira julen. Barnbarnets julklapp till dig var verkligen hjärtevärmande.

  Nu hoppas jag på ett ljust och fint år för er med positiva besked om hälsoläget för maken.

  Varma kramar till dig och maken!
  Anita

  • lunasblogg

   27 december, 2021 at 11:03

   Tack Anita!
   Ja livet är inte längre som det brukar. Hans ork och humör svänger väldigt från timme till timme. Det är jobbigt att sjukvården tar så mycket längre tid nu. Under väntetiden blir han ju inte direkt bättre. Magnetröntgen visade på något, antingen prostata cancer eller inflammation samt thymus som växer. Nya behandlingar kan bli tufft för honom att orka. Eller så är det inte så illa och han kan få chans att återhämta sig. Vi tar en dag i sänder och hoppas på det bästa.
   Varma kramar
   Luna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑