Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

God fortsättning!

Juldagen 25 december 2013

Oj vilket julväder vi fick! Sämsta tänkbara! Mitt julpynt blåste sönder ute och flöt iväg. Jag som hade inställt mig på en grön jul längtar redan efter annat väder. Julfrossa fordrar också motion.

Nåväl, tempot går i alla fall ned dessa dagar. All mat är färdig och behöver bara plockas fram mellan sittningarna. Fattar inte varför jag inte satsade på en karriär i restaurangbranschen. Diskpersonal har jag ju?! Eller blir servicebranschen kanske tjatig i längden?

Ni som följt min blogg i år undrar kanske hur den här ödesdigra julen förlöper för oss efter en son som förolyckats i älgolycka och med efterlämnad höggravid hustru och treårig dotter?lag_8466 lag8477 lag_8496

bild 2Jo tack. Julafton gick över förväntan bra, även om det fattades en person vid julbordet. För Emmas del gäller det att vi alla håller humöret uppe. Babisen i L:s mage kommer i februari. Det ser vi fram emot och hoppas allt går bra. Det är en pojke och han ska få namn efter sin far, den han aldrig fick se.

Ha det bra och God fortsättning!

Luna

0

5 kommentarer

 1. Skönt att det blev bra ….. ändå! Det skymtar lite glädje här och var ser jag. God fortsättning på julen och GOTT NYTT ÅR önskar EL

 2. Jag har tänkt på dig och de dina under julen. Så skönt att det ändå blev en fin julafton. Så skönt att se glädje i dina bilder trots allt. Nu hoppas jag att du och dina kära får en fortsatt fin julhelg.

  Varma kramar
  Anita

  • Fantastiskt att höra att andra har tänkt på oss. Tack för det! Och tack också för dina tidigare deltagande kommentarer i år.
   Ha en fortsatt fin julhelg du med.
   Varma kramar
   Luna

 3. Har tänkt på er och är glad att ni har haft en jul som har varit okej. Många julkramar!
  Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑