Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

God Jul!

Lörd. 23 dec. 2017

Här kommer en kort julhälsning till er som följer mig på bloggen och tack ni som ger kommentarer. Det gör mig glad att se vilka som tittar in hos mig. Du vet väl att om du vill veta mer och få inspiration, så gå in på mitt  Instagramkonto lunasblogg. som jag öppnade i år.  Där visar jag bilder med lite text  i stort sett både en och två gånger om dagen  numera. På Facebook finns jag också mer eller mindre frekvent.

Ha en underbar julledighet. Vid nyår återkommer jag med lite Feng Shuiprognoser  inför 2018, samt lite mer om mitt  eget år 2017.

Välkommen igen!

Stor julkram

Luna

0

7 kommentarer

  1. God och glad julafton önskar Eva Linnea

  2. Och en riktigt skön och avkopplande jul till dig också!

    Kram Anita

  3. önskar dig en riktigt God Jul! Kram, Carina

  4. Önskar dig och familjen en riktigt fin julhelg!
    Kram Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑