Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Gott slut och Gott Nytt år alla bloggvänner!

Nu skålar vi in ett nytt och förhoppningsvis bättre 2021 för oss alla! Vårt liv blev inte riktigt som vi tänkt oss, trodde det skulle bli ett bättre år och det har det väl varit på ett sätt genom att makens cancer inte kommit tillbaks. Men det har varit ett isolerat och trist år och jag har inte varit helt kry.

Gud ske lov iaf för alla oss som har en trädgård, någon att dela livet med, att vi kan komma ut i naturen varje dag, att vi inte har krig och oro, har mat på bordet och att vi än så länge klarat oss från Covid 19.

Nu ska vi duka upp en god och lyxig nyårsupé och tänker fira in det nya året i all stillhet. Precis som de livsnjutare vi är.

Du vet väl att jag lagt ut förutsägelserna enligt Feng Shui för 2021. Även om allt inte kommer stämma in är det lite annorlunda läsning för dig som är intresserad.

GOTT SLUT och GOTT NYTT ÅR

Önskar Luna och Joe

5+

4 kommentarer

 1. Peter Söderberg

  31 december, 2020 at 21:45

  Gott Nytt År 2021 önskar vi er med allt gott som det kommer att innebära!
  Kram från era tidigare grannar 🎅🤶🎄🎉✨🍾

  • lunasblogg

   3 januari, 2021 at 21:04

   Tack detsamma till er båda. Kan sakna åren då vi grannar umgicks och hade trevligt jämt. Tiden förändras och hus köps och säljs runt oss.
   Vi hoppas alla på ett bättre år 2021.

 2. Ja år 2020 blev ju ett minst sagt märkligt år. Men bra saker hände ändå för tänk så bra att din makes cancer inte kommit tillbaka. Men samtidigt tråkigt att du istället haft ett år med sjukdom. Men det är härligt att läsa att ni är ”livsnjutare” och skulle äta en god nyårssupé. Jag hoppas den blev utsökt och att ni hade en trivsam nyårsafton.

  Nu är det redan den 3 januari. Vintersolståndet är överstökat och vi går mot ljusare tider, förhoppningsvis på flera sätt.

  En riktigt god fortsättning på 2021 till dig och maken!

  Kram Anita

  Nu ska jag läsa om Feng Shui för 2021

 3. lunasblogg

  3 januari, 2021 at 21:18

  Tack Anita! Detsamma till er. Det är iaf fantastiskt att ha bloggvänner sedan många år som inte sviker vad som än händer.
  Även om vintern ofta känns långsam så går tiden fort tills ljuset känns mer påtagligt igen.
  Hoppas vi får vara friska alla och att trädgårdsåret blir bra. Det finns väldigt mycket knopp redan har jag sett.
  Kramar Luna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑