Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Hemligheter

Fredagen den 2 november 2012

Här kommer mitt bidrag till veckans tema i Blooming Friday på temat Hemlig. Tänkte först inte vara med denna veckan. En del tror kanske jag är lite udda och hemlig av mig som  jobbar med Feng Shui och sånt som verkar flummigt för många. Och vissa verkar ha respekt för mig för att jag kan se sådant som andra inte ser, att jag har andliga och intuitiva känningar av himmel och jord.

Tja, inte är jag väl så hemlig utåt i allafall som släpper på mina Feng Shui knep och inte är Feng shui några konstigheter heller, liksom jordnära andlighet inte är det. Sådant finns mitt ibland oss, det gäller bara att hålla ögonen öppna och stanna upp. Som kommunikationen med  djur och människor, att se och förstå varann utan rädsla. Hemligheten finns i självet, i själen och i naturen.

Moonpower, thats me, Luna

in my secret garden, anyways,

and with some help

from people who think like  I do

and who share my secrets.

Läs mer här !

Vad andra skriver om temat Hemlig

Trevlig Allahelgonahelg! Luna

0

8 kommentarer

 1. Låter väldigt spännande tycker jag med din andlighet och intuition och något som jag kan känna igen mig i! Läste en bra fras en gång som löd ungefär så här : ” Vi är inte människor som försöker vara andliga varelser utan andliga varelser som försöker vara människor ”.
  Ha det så gott i helgen !
  kram/Isa

 2. Sabelhagens olivlund

  2 november, 2012 at 16:03

  Spännande inlägg! Och så vackra bilder.
  Ha en fin helg.
  Kram Maria

 3. Fin och egen tolkning. Trevlig helg!

 4. Vilken fin tolkning!

  Trevlig helg!
  Kram
  ina

 5. Så himla konstigt är det väl inte? Vi är nog så lite till mans men inte skriver det så öppet! Jag tex. är helt övertygad om att det finns liv efter detta och är otroligt andlig. Jag har ”andar” i huset som jag inte är rädd för utan bara gillar att ha här….. Och DET tycker folk är skumt så jag pratar inte så mycket om det!…….

  Veronica

 6. Fint tolkat och foton på rådjuret ät magiskt.

  Kram

 7. Moon-power låter (tyvärr) bättre/läckrare än ”Mån-kraft”, men är det samma sak egentligen? Jag är långt ifrån andlig, men feng-shui kan jag ”greppa” lite grann. Intressant är det iaf!!
  Kram från ”power-pinglan” Eva Linnea

  • Ja, Linnea, det är samma sak. Alltså hur månkraften påverkar våra inre egenskaper, inte hur vi är mot andra. Min mor var den första att se det hos mig, Senare i livet en indisk spåman som sa att jag hade a lot of Moonpower. Det tyckte jag lät lite fräckt.
   Kram Luna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑