Hej igen!

Här kommer ytterligare ett Feng shui-inlägg inför Tigerns år 2022, tätt inpå inlägget jag lade ut igår den 23 dec. Många tycker det är roligt att läsa sitt (och andras) horoskop denna tid på året, så varsågod här är förutsägelserna för de tolv djurkaraktärerna. Informationen hämtad från Lillian Too @wofs.com, en av mina gamla läromästare i Singapore.

Minns du inte vilket djur du tillhör, så får du en repetition från tidigare år här. Obs! när du kollar ditt tecken är ditt specifika födelsedatum och kön viktigt att du läser rätt, men ligger din födelsedag i skarven mellan två djurtecknen brukar ens egenskaper vara lite av de båda närliggande djur. ’Siffran’ står för vilket element och grundläggande inre energimönster du tillhör och det påverkas också av årets energier och ger en viss skillnad i förutsägelser för män och kvinnor.

Ditt Djurtecken talar om hur andra ser på dig. Är du tex oxe brukar du ha lite bredare nacke och stå stadigt på jorden tex. (ler) Tigern är karismatisk och får andra att känna respekt. Om du är intresserad kan du söka på mina tidigare årshoroskop och jämföra.

Råttan: Får ett lyckosamt och presterande år med tur från norr och ditt inneboende vattenelement. Mars-juni ser ut att bli allra bäst så utmana dig själv för stora mål, samtidigt som du ska hålla dig lugn och tålmodig och se upp för hinder.

Oxe: Får ett stabilt och mycket tillfredställande år med turen på din sida. Du har ett bra välstånd och samarbete med tigern, där många lukrativa möjligheter ges.

Tigern: får ett bra år med oväntade möjligheter som ger dig potential att samla pengar på hög. Sätt bara upp klara mål när du är redo för att nå det du önskar.

Kanin: Har framgång och inre självförtroende och stöd från kloka mentorer på din väg. Om du är realistisk och diplomatisk så har du året på din sida trots en förvirrad tid.

Drake: Får ett bra år med större spelfält och stora genombrott. Du är populär, är mentalt rörlig och har tur med networking, sikta högt men splittra dig inte och håll ut i motgångar.

Ormen: blir ett av de lyckligaste tecknen 2022 med stor vitalitet och beslutsamhet att få det du önskar. Det gäller både unga och gamla. Singlar gynnas även av kärlek.

Hästen: är extremt stark i år och kan axla varje utmaning. Du planerar för framtida välstånd. Du kan dock möta svårigheter och lidanden, men om du följer tursamma indikationer får du ett bra år.

Fåret: Får enastående tur, härlig energi och charm som gör det lätt att uppnå dina mål. Men pressa dig inte för hårt, sjukdom ligger och lurpassar om du inte tar hand om din hälsa. Sätt fokus på vårdande relationer för det spelar stor roll för året.

Apan: Ditt år går inte till historien, du måste anstränga dig, men det löser sig på slutändan. Var försiktig, mota Olle i grind med sjukdomar och problem och vänta inte på att saker och ting ska falla i knät. Du kan få livsförändrande möjligheter och nå stort om du ligger på.

Tuppen: Har en underbar energi under -22. Ditt element ger dig flera stora möjligheter och kärleksfulla ögonblick, värda att fira om du bara tänker klart och ser upp med förlust och svek. Ett bra år att sprida sina vingar.

Hunden: Får himmelsk lycka, status och populäritet med två turstjärnor som ger stöd, flyt och en ström av hjälpfulla personer, bla tuppen. Det ger äntligen en stark förbättring i livet trots att Metallelementet är svagt. Håll koll på vad du äter och lär dig ta hjälp från verkliga vänner. ( jag och maken som är hundar men haft ett par tunga år med makens cancer ser fram emot en förändring)

Grisen: Även grisen får gudomligt stöd från ovan. Med din hemliga vän Tigern får du hjälp från alla håll även om året ser ostabilt och tråkigt ut. Våga sätt ambitiösa mål och lita på din intuition. Lidanden finns men är lätt avhjälpta.

Varsågod lite udda läsning inför nyåret!

Och med detta önskar jag er Alla ett

GOTT NYTT ÅR!

11+