Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Inspiration från Borås

Torsdag den 22 november 2012

Ett Hjärterum på stan.

Känner att jag måste göra lite gratisreklam för denna Borås butik som bara blir bättre och bättre, nämligen Hjärterum som står för blomster, garderob, skafferi och vackra ting. De hade start på julen  i tisdagskväll denna veckan. Neej, jag var inte där men jag råkade gå förbi strax innan öppningen då de höll på att greja och så här inspirerande hade de gjort utanför butiken. Tjejerna bakom är florister, dekoratörer, stylister och inredare och de har inga begränsningar vad det gäller kreativitet. Förutom butik, webbshop och blogg naturligtvis, jobbar de med homestyling, konsultationer, showrooms, bröllopsdekorationer, skyltfönster. Mångsidighet ligger i tiden, det ser man mer och mer.

I december öppnar också Petras garage vid tre tillfällen 7, 14 och 21 dec. i Gällstad. Där kan du köpa sådana här inspirerande juldekorationer.

0

3 kommentarer

  1. Men så inspirerade och fint du visar! Tråkigt att jag ska bo så långt bort. Den där hyacintskulpuren är ju helläcker – ja, allt sammans faktiskt. tack för att du visar!

    Kram

  2. Gillar det mesta här! Och håller med Anna, hycinterna är jättekul. Men gillar också mossan som fått klä in ställningarna av ståltråd (?).

  3. Fina och inspirerande bilder.Visserlunda vill jag vänta med advent till just advent, men lite försmak står jag ut med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑