Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Jag är äntligen tillbaks.

I 3,5 månad har min blogg varit avstängd och idag har jag äntligen fått tillbaks den. Måste bara berätta det även om jag inte har något annat innehåll nu. Jag känner mig lite som tidlösan jag upptäckte idag i trädgården. Min domän har varit osynlig och mycket svår att få tag på.

Vad som egentligen hände är lite knepigt att förklara. En dag var den bara borta och både jag och min webbyrå har kämpat med Telia för att reda ut det. Hur många gånger man blivit bollad hit och dit utan svar ska jag inte gå in på nu men jag säger bara PUH så jobbigt!

För 1,5 år sedan såldes makens firma i all hast då han gjort sin andra canceroperation och orken inte fanns längre. Han är inte samma människa nu på något plan. Min blogg liksom annat på Telia stod på firmans namn och hamnade i limboland. Något som varken han, revisorn eller jag tänkte på då. Något registreringsnummer finns inte längre.

Så lång tid tar det tydligen för Telia att reagera med avstängning.

När jag ringde Telia efter den försvunnit frågade jag om det fanns några obetalda fakturor att betala. Svaret var nej vid flera tillfällen. Allt var ok.

Min webbyrå gick dock djupare och lyckades få tag i rätt Teliaperson som verkligen såg att det fanns obetalda fakturor. Efter ytterligare en månad skickades de men till företaget som köpt vårt företag, suck. De borde veta redan då att det var till oss det skulle faktureras, så många gånger vi hade fått uppge alla uppgifter på både mig och maken.

Iallafall när fakturorna kom hit betalade vi med en gång och bloggen skulle kunna öppnas. Trodde jag…. fast för säkerhets skull har jag legat på Telia då och då i långa telefonköer eftersom inget hänt, men som vanligt fått svar …-’vi stänger inga bloggar’ Nej men det är ju domänen som är avstängd säger jag då. Ingen förståelse, suck. Tel.numret till en personlig webbtekniker på telia (som kostade) verkade mest förtroendeingivande, men det numret hade upphört!?

Nu har jag iallafall gnällt färdigt om detta och är så glad att Äntligen vara på banan igen.

lunasblogg.net är rankad som en av de 20 bästa trädgårdsbloggarna i Sverige och situationen har varit pinsam. Dessutom har bloggen funnits sedan 2011 med Feng Shui innehåll som för en bok. Det skulle jag inte orka skriva om i en ny blogg med ny domän.

Nästa gång kommer jag att skriva om roligare saker. Hoppas du fortfarande vill läsa mina inlägg.

Kära hälsningar Luna

12+

14 kommentarer

 1. Inger Dahlin-Ros

  30 augusti, 2022 at 23:19

  Skönt att det har löst sig.

 2. Så jag har saknat dig och dina inlägg och tips. Härligt att de kan läsas igen//hälsningar Marlene

 3. Välkommen tillbaka Luna! Jag har saknat att höra ifrån dig och undrat vad som egentligen hänt. Jag har försökt att gå in på din blogg men inte lyckats och nu förstår jag varför. Vilken tur att det ordnade sig till slut.

  Nu har vi sensommar som så sakta lider mot höst. En tid jag tycker mycket om. Önskar dig en fin avslutning på augusti och en fin början på september.

  Kram Anita

  • lunasblogg

   31 augusti, 2022 at 09:58

   Tack Anita!
   Ja många bloggare har undrat, men de som följer mig på Insta och Fb har sett mig där men då har det mestadels handlat om trädgård, ingenting om bloggproblem. Jag har även varit lite dålig på att läsa andras bloggar ska sägas.
   Ja nu har vi sensommar som jag också gillar även om kvällarna är rätt kyliga. Det är mycket på agendan för mig också och det är bra.

   Önskar dig också en skön sensommar
   Kram Luna

 4. Jag har saknat dig såå och har undrat vad som hänt.
  Vad skönt att det ”bara” var Telia.

 5. Marita Hedberg

  31 augusti, 2022 at 09:41

  Ååå Så bra att allt är ordnat.
  Har saknat dina inlägg. / Marita

 6. Skönt att det lösta sig men jag hade ingen aning om att Telia har ett domänregister.

  Ha det gott! Carina

 7. Har själv varit i ”bråk” med Telia när dom fasta telefonerna lades ner och vi var tvungna att istället skaffa en mobil. Inte kul alls!!!
  Själv har jag legat på sjukan 3 veckor efter att ha fått en stroke men är nu hemma igen – lite skadeskjuten – så nu är jag äntligen ”på banan” igen. Svårt att gå samt vänstra armen och handen fungerar dåligt, men snart tror jag att jag ska kunna gå ut i trädgården och kolla läget. Och huvudet är det inget fel på som tur är…..
  KRAM och välkommen tIllbaka – SUSIE

 8. lunasblogg

  4 september, 2022 at 22:25

  Ja Telia vill man helst inte ha att göra med.

  Läste att du haft det jobbigt. Hoppas du snart är som vanligt igen . Du verkar pigg för övrigt.

  Kram Luna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑