Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Januari som gick

Sönd. 29 jan. 2017

Minmånadsbildförjanuarifårnogblidenna……. iallafall vad jag minns från de flesta dagar….. Fast det var ju så mycket mer när jag tänker efter……

Julen var mer nog mer kall och frostig …..man glömmer fort

de magiska stunderna kom då solen behagat visa sig…..

snön låg högst 2 dagar…….

Sedan blev det slask och värsta halkan som vanligt……

temperaturen har pendlat mellan några minusgrader och plus  minus noll……..och råfuktig  luft

betydligt skönare inomhus…….

en dag jag minns var dock bättre än de andra…….

då fick jag glädjefnatt och ville fixa….

och blev övermodig i sinnet……

nu slokar vårlökarna inomhus ihop med de absolut sista resterna efter julen….

dagarna kommer och dagarna går……..

Detta var mitt bidrag till Blooming Friday’s tema som nu är  ’Månadsbilden’

Glöm inte läsa om kinesiska nyåret hos mig!

Ha en bra vecka!

Luna

 

 

 

 

 

 

0

3 kommentarer

 1. Ja, januari har verkligen varit en grådaskig månad. När kommer snön!?
  /Eva Linnea

 2. En intressant betraktelse av januari och jag inser hur fort jag glömmer. Jag kommer mest ihåg sol fast jag vet att den inte varit där hela tiden. Men stunderna var så sköna. Men att dagarna kommer och går och dessutom fort är helt sant.

  Undrar vad februari bjuder?? Kram, Carina

 3. Vilken trevlig resumé från januari hos dig och vilka vackra bilder. Och vilka skiftningar i vädret. Nu minns jag knappt att det varit snö men det kom ju mycket, precis som det gjorde hos dig. Men den knöggliga, hala isen minns jag. Men idag när vi var och handlande på lunchen så märkte jag att isen verkar vara så gott som borta nu. Fast vi har säkert inte sett det sista av snön den här vintern. Det kommer alltid mera.

  Önskar dig en skön tisdag kväll!

  Kram Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑