Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Julhälsning!

Oj vad tiden går fort! Mycket händer denna månaden och jag hinner knappast vare sig läsa eller göra några inlägg.

Ändå har jag tid men jag fokuserar på annat. Tänker ibland att jag ska sluta blogga och bara ha Instagram och Fb, men då kanske jag ångrar mig när trädgårdssäsongen är här igen och inom kort kommer jag skriva om prognoserna inför 2023. Det vet jag att många ser fram emot.

Vad har hänt sedan sist? Många trevliga grejer faktiskt. Flera annorlunda och roliga julmarknader, bjudningar, föreställningar och restaurangbesök.

Här t ex en rolig julmarknad i grannsamhället Sandhult hos ingen mindre än på Elins gård känd från TV’s ’Bonde söker fru’.

Och julmiddag på Tjolöholms slott som en väninna bjöd mig så flott på.

Vi fick oväntat vinter och kallt, riktigt kallt( -17 gr) t ex denna veckan men som väntat så här års håller inte kylan i sig till jul.

Och nu har redan 4:e advent varit och ändå en vecka kvar till jul att fixa. Det är en tröst även om inte maken finns med oss längre.

GOD JUL!

säger jag redan nu om jag inte har hört av mig innan.

Luna

5+

3 kommentarer

 1. Skönt att höra att du har så mycket att stå i Luna och att du varit ute på trevligheter. Julbord och annat. Det gör mig glad.

  Önskar även dig en lugn och fridfull jul tillsammans med din familj! Ser fram mot kommande inlägg om prognoserna för 2023. Dom läser jag alltid med glädje.

  Varma kramar
  Anita

 2. Vad fint att du har trevligheter, även om det inte tar bort sorgen så har man en liten stund när man kan tänka på annat…
  Jag är en av dem som ser fram emot dina Feng Shuiinlägg, så jag hoppas att du inte slutar att blogga!
  Önskar dig en fin jul!
  Kram Gunilla

 3. God Jul och Gott Nytt År önskas du och (grann)katten från mig och katten Nizze i Hova
  Som du skriver ser jag alltid fram mot din fengshui-förutsägelse för nästa år. Måtte det lugna ner sig för alla på Moder Jord!!! Det ser ju dystert ut, men hoppet är ju det sista som överger människan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑