Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Kärlek

Fredag 30 januari 2014

Idag är ämnet Kärlek på Blooming Friday.

kort

Det passar ju bra så här första dagen av kinesiska nyåret, detta Hästens år, då  siffran 4 som står för Romantik (och studier) ligger i centrum av astrologiska diagrammet enligt Feng Shui.platta

Det väntas bli ett romantiskt år. Ett år perfekt för bröllop och förlovningar. Eftersom hästen är snabb och impulsiv kan det gå hett till och det är inte alltid det går att lita på hästen. Han kan skena, men är charmerande, vacker och vågar bryta gamla mönster. Förändringens tid är här.

För att förstärka romantiken hemma hos dig kan du placera ut par symboliska kärleksfåglar eller ett ankpar, blommor och lyckosymboler du tycker om på centrala platser i huset och trädgården.

bild 4

Och så rosa färger förstås!…. och sensuella blommor som pioner och rosor.

pioner-500

Värdelöst vetande eller bara lite kul? Du väljer själv.

Jag återkommer med mer Feng shui tips för 2014 en annan dag.

Klicka på länkbilden Blommig Fredag i högerspalt så kan du läsa mer om kärlek.

Ha en fin helg!

Luna

0

22 kommentarer

 1. Det är jättekul tycker jag att läsa detta
  Tack
  Ha en fin fredag
  kram Meta

 2. Kul tolkning….alltid blir man lite klokare…..=)

  Trevlig helg…!!!

  Kram Ninni

 3. Jag tycker det är väldigt intressant och ser fram mot mer Feng shui tips från dig. Fåglar och blommor på centrala platser låter helt rätt hos mig. Fast fåglarna hos mig är just nu inte symboliska utan riktiga. Jag har sett flera kärlekspar de senaste dagarna.

  Önskar dig en fin helg!

  Kram Anita

 4. Kul!
  Vilka fantastiska pioner!
  Trevlig helg! 🙂

 5. Jättekul! Låter ju bra att man ska ha rosa blommor. Utplacerade på strategiska ställen. Ja, jag ställe en liten rosenbukett vid mitt sängbord så det måste väl vara bra. Osäker dock hur det ska tolkas med den jag ställde på toan….. /Anette

 6. Kul tycker jag! 🙂 Förändringens tid och mycket rosa. Spännande! 🙂
  Ha en finfin helg!
  Kram

 7. Du verden! Dette visste jeg ikke…
  Følger gjerne opp dette året med roser og peoner og min romantiske ektemann 🙂

 8. Heisann! Artig lesing. Jeg har en sønn som skal gifte seg i år… jeg får finne fra andeparet som er i skapet på verandaen som er full av snø!

 9. Intressant läsning tycker jag! Man väljer ju själv vad man vill tro på…… Ha en fin weekend.

 10. Inte alls värdelöst vetande! Hade inte koll på att det var nyår nu och att det blivit hästens år, men det brukar vara intressant att veta, och det där med Feng shui intresserar mig, så gärna mer om det i samband med trädgård!
  Läser här inne för första gången, och blev väldigt berörd av det du skriver om det som hänt er! Vilken omtumlande tid ni har gått igenom, och ännu har framför er! Ett litet barn har fötts, sorg och glädje blandas…ja livet är skört… Grattis till lilla barnbarnet, jag vet inte om du tänker att din son lever vidare genom barnbarnet, men det kan vara en fin tanke…
  Varm kram!

  • Ja, så är det. Mötet med nya barnet Gustav är precis som med min son. Lika i anletsdrag och blick, direkt och mycket,mycket länge. Oerhört emotionellt.
   / Luna

 11. Tack för tipsen!då blir det Pioner för mig.
  Ha en fin helg!
  Ulrika

 12. Men så passande att jag ska fota nästan 20 bröllop i år 🙂
  Alltid kul att lära sig något nytt.
  kram Hélena

 13. Tack för tipsen! Mmm… ..jag lånar det som känns bra. Nappar på rosa och sensuella blommor – pioner. De gillar jag och ska titta på lite extra detta hästens år med romantiken i centrum 🙂

  Ha en skön helg! Carina

 14. Fin vinkling av temat ”kärlek”! Ska tänka på att omge mig med kärleks- och lyckosymboler. Det man fokuserar på får man mer av!
  Kram Annika

 15. Så spännande! Trevlig läsning tycker jag! Ser fram emot flera tips! Allt gott till dig!

 16. Romantiskt år ….. det passar bra det, jag som nyss har träffat en ny man. Fin beskrivning av den lilla nya bebisen. GRATTIS till farmor! Hoppas ryggen repar sig mer och mer. Snart är det vår!!
  Kram från Eva Linnea

 17. Snarare berikande att lära sig om dessa gamla kulturer, älskar det <3
  Fastnade för din fina tavla med ankorna på, vilka härliga färger…kom att tänka på att jag faktiskt har lite Feng Shui romatik här hemma i form av två hjortar (en hane och en hona) som ömsint vänder sig mot varandra. Vill gärna få fler tips kring Feng Shui i fortsättningen, sådär i lagom doserat så att det fastnar i minnet 🙂
  Ha det gott!/Anna

 18. Nydelig tolkning! Jeg synes ditt bilde av peonene er så fantastisk! Jeg gleder meg veldig til det er vår igjen.

  Ha en fin dag!

  Klem Marit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑