Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Långhelg i vackra juni

Söndag 9 juni 2013

Inte har det blivit mycket tid för trädgård denna helgen. Nu i eftermiddag när jag äntligen skulle börja greja kom det oväntat åska och ösregn. Surprise!  Så jag gör ett spontant inlägg  istället. Inte så mycket blomfägring, men den ljuva försommaren har varit högst närvarande ändå.

Skulle egentligen varit i Skåne på Trädgårdsrundan, men det var avtalade möten och annat som fick oss att stanna hemma.  T ex. få båten i sjön och bryggan justerad, åka till blomstersköna Liseberg med sönerna och barnbarnet, fira svenska flaggans dag i Ramnaparken 6 juni vindstilla morgon, besöka koloniträdgårdar och den roliga nostalgifestivalen i Vårgårda. Framför allt gillar jag vintagemarknaden där, men det är också häftigt att se  alla som är tidsenligt klädda, musiken och alla kultbilar. För ett år sedan bloggade jag om Nostalgifestivalen i Vårgårda 2012. Det lockade många nya besökare på min blogg.

(Kolla in den fräcka 50-tals väskan med pinuppbilder jag köpte i år, den superbra korkskruven, japanska träbrickan och originalskålen från Huskvarna. Bordet och stolarna köpte jag dock inte.)

bild kopia 12

bild kopia 13Ramnaparken och humlegården

bild kopia 14Koloniträdgård i Ramnalid

bild kopia 15bild kopia 16Liseberg i Emmas värld

bild kopia 6 bild kopia 9

Loppisfynd i farmors värld


bild kopia 7

Har inte plats, men såå läcker

bild kopia 8 Svängigt

bild kopia 11 En riktig läckerbit, säger farfar

En Fiat Topolino 1954

0

2 kommentarer

  1. Hjälp vilket läckert matbordsset. Jisses. Tur att jag inte var där. Och väskan är jättekul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑