Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Las Palmas i mars

Tisdag 25 mars 2014

Hemma igen efter en veckas semester i Las Palmas. Passade bra när en målarfirma skulle måla om i hallen och allrummet här hemma. De fick ha rullställning till första våning eftersom det är så högt i tak och då var vi också tvungna att ned kristallkronan för att få den riktigt tvättad för första gången på nästan 30 år. Kändes väldigt fräscht att komma hem, men det blir ju alltid lite merarbete före och efter renovering. Den gula randiga tapeten har varit fin, men var väldigt sliten, och har nu har blivit ersatt av silvervita ’Graceful living’ från Boråstapeter.

FöreDSCN0188

Efter….lite piff behövs förståsIMG_85426619_w1

Hör och häpna men det är första gången för oss på Kanarieörna, fast vi varit i stort sett överallt annars. J har alltid sagt han aldrig skulle sätta sin fot på ett så turistiskt resmål, men nu har vi alltså varit där. Visserligen i den norra och gröna delen av ön och på ett gammalt kulthotell från 1890 som fortfarande håller mycket hög klass, men som ändå är väldigt prisvärt. Kan rekommenderas för dig som vill bo i stan med lummig grönska och intensiv  fågelsång, nära Marinan med lokala restauranger, bra shopping och kultur.

 

laspalmas_9

laspalmas_3laspalmas_8

IMG_8371laspalmas_5laspalmas2

laspalmas_4

laspalmas_12Gamla stan, casa de Colón, Columbus husLaspalmas_15

0

2 kommentarer

  1. Tack för fina bilder! Det verkar ha varit en skön resa. Och så spännande att komma hem till något ”nytt”.
    Må så gott

  2. Tack, ja det var en skön resa och vi är glada att vi slapp måla tak, dörrar och tapetsera och ta ned kronan. Då skulle vi få ha rörigt länge i centrum av huset. Nu njöt vi av sol och sommar istället.
    Luna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑