Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Late Summer Moon

Söndagen den 2 september

Har du sett eller känt av månen i helgen? Denna tid på året är den extra  magisk och stark. Vi kan sova sämre, men det gör inte något, för vi är på G ändå i tanken.

Hur som helst, ljus och mörker tillsammans är vackert och sanningen är att energin är större vid fullmåne, vidstår jag som heter Luna, (uttalas med o,  betyder måne på italienska) och har en dos Moon Power  i mig själv. Så tycker maken i alla fall att jag har, magi i fingrarna  i det jag gör, inte bara trädgård utan  att laga mat som en riktig Nonna ( farmor), men det skriver jag inte om i någon blogg. Maken är en baddare på viner, ja inte bara dricka då, så vi är ett bra livsnjutarpar. Och trädgård är till för njutning. Det är därför vi har den och som Karin Berglund säger den är vår plats och navelsträng på jorden.

0

2 kommentarer

 1. Hej!

  Jag såg just att du lagt dig som följare av min blogg – välkommen, det var roligt och jag hoppas att du kommer att få lite glädje av vad jag skriver och mina bilder.

  Nu har jag tittat runt lite på din blogg också och läst lite om dig, ett intressant yrke har du och det skall bli spännande att följa med dig och läsa vad du skriver.

  Redan nu fastnade jag för det här med månen. Jag är moonstruck utan att från början veta om det…..

  Intressant också med trädgårdsdesign!

  Jag hoppas vi ses och hörs mer framöver!

  Agneta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑