Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Ljus i midvinternatten

Fredag 27 december 2013

IMG_7820

IMG_7829

IMG_7812bildIMG_7803IMG_7810

0

7 kommentarer

 1. Så vakker lysekrone!
  Ønsker deg fortsatt en så god jul som mulig, og alt godt for det nye året!

 2. Hej igen! Änglarna (och annat) kommer från Willow Tree. Du kan hitta några här: http://www.amuletten.net/sv/174-willow-tree eller gå in på http://www.willowtree.info och läsa mer. Du kanske t.o.m hittar ”din”!
  Ha det gott!!
  /Eva Linnea

  • Tack snälla du! Här hittade jag också min änglaflicka med duvan med budskapet’a time to reflect, a time to soar’ från Willow Tree. Den fick jag av en vänninna i somras efter min son förolyckats i bilolycka. Hon är enastående på att ge bort bra presenter. Den ska stå framme så länge jag lever.
   God fortsättning/Luna

 3. Jag hittade den som jag tror du pratade om. Så söt så söt ….

 4. Vilken härlig julstämning! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑