Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Ljusblå som is

Lördag 14 december 2013

Färgen hos Charlottas trädgård denna veckan är ljusblå.

Jag har ganska många ljusblå i min trädgård, men väljer att bara visa en idag som påminner lite om is, vinter och hyacinter. Men framförallt som en påminnelse om nästa  växtsäsong. Fortare än vi anar är vi där.

IMG_5091Porslinshyacint, Puschkinia scilloides Adams

(En liten parentes i julstöket bara)

Kram Luna

0

2 kommentarer

  1. Jag minns så väl när vi hade flyttat in i vårt hus och det första våren kom upp några få porslinshyacinter och jag hade ingen aning om vad det var. Men jag tyckte dom var jättefina och din beskrivning om is, vinter och hyacint stämmer så bra. Sedan dess har dom spridit sig trots att jag grävt nya rabatter. Nu blandar dom sig dessutom med scilla som också sprider sig ohämmat.

    Lycka till med julstöket 🙂
    Kram Anita

  2. Fina, men jag vill hellre associera till ljusblå som marshimlen en regnig decemberdag som denna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑