Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Förnimmelse av färg

Fredag 6 juni 2014

 

moodboard1

moadboard3

allium1

rhododendron1

fuchsia

lilabukett1

 

0

5 kommentarer

 1. Lilla er gjennomgangstema her også nå. Med litt rosa og hvitt, blått og purpur. Er veldig glad i lilla 🙂 Ikke minst Allium-kuler.
  Ha en fin helg!

 2. Those are some wonderful blooms! I love all the bright colors in your garden.

 3. Ja nu är det frodigheten och färgernas tid. Jag tycker mycket om dina blomstermönster du skapat på de översta bilderna. Dom skänker mig harmoni. Mina rhododendron och azaleor blommar nu så dom tar andan ur mig. Ska nog lägga ut ett inlägg på bloggen så jag kommer ihåg nästa år hur dom såg ut den här tiden.

  Ha en fin dag!

  Kram Anita

 4. Ett stort grattis i efterskott Luna! Så fin blomsterprakt du har i er trädgård.
  Vet du, wp-läsaren tar inte in dina inlägg så jag ser dem. Jag trodde du hade haft bloggpaus, men nu har jag läst ifatt och sett att det har du då rakt inte haft. Vad snopen jag blev. Undrar vilka fler bloggare jag inte får inlägg från som jag ska?
  Så vackra bilder från Botan, keliga katter vid kattmyntan känner jag igen och så gillade jag verkligen din jobbhörna i trädgården. Skönt att ha en egen vrå att stå och fixa vid. Men haglet var ju alldeles hemskt! Hur klarade sig trädgården sedan? Var det något som blev skadat av kylan?
  Kram Kristina

  • lunasblogg

   9 juni, 2014 at 23:02

   Oh Tack, Kristina! Har du kunnat se mina inlägg tidigare, men inte längre, menar du? Sedan jag startade om bloggen är det lite si och så tror jag.
   Haglet förstörde bladen på alla mina hostor, hortensior, parasollblad, rabarber, sallad, begonior, och mycket mera. Jag fick ta bort och slänga flera skottkärror med blad och brutna stjälkar och kvistar och löv från träd. Dessutom blev min nya lilla gyllenlönn rödfärgad som på hösten av kylchock! Men nu börjar det växa igen med nya tag, fast det blir försenat.
   Kram luna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑