Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Lördag – skymningen kommer fort

Lördag den 10 november 2012

Här skulle jag vilja ha en vinterträdgård, den jag skrev om igår. Får duga med lite vinterpimp på altanen så länge. Jag uppdaterar pyntet ibland, mer kommer till advent. Tänka sig, nu mörknar det nästan före kl 3.

Jag ska i alla fall på tjejmiddag ikväll, eller ja vad man kallar det  i min ålder. Man är inte äldre än man känner sig. Och det är första bjudningen  i höst jag inte har med mig en egen bukett från trädgården, men tager man lite av det ena och det andra som finns till hands får man en gå borts blomma ändå.

0

1 kommentar

  1. Rolig katt där på bordet! Tror jag skulle hoppa högt varje gång jag gick förbi. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑