Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Lugnt i december

Så här års tycker jag det är ganska mysigt och här är absolut ingen julstress utan så där behagligt lättjefullt.

De få dagar det har kommit lite snö är bättre än andra, men jag har inte ont av gråvädret annars. Mina dagar går fort och jag har alltid att göra.

Jag kan sova så länge jag vill på morgonen om jag vill, äta frukost i lugn och ro alla dagar, se på adventskalendern, få min dagliga dos av skogsluft och nya kreativa tankar och lite material från skogen också.

Lingonriskrans

Jag försöker vara ute så mycket det går i dagsljuset, så jag dröjer mig kvar i trädgården, fixar lite mer adventspynt eller annat innan jag går in och lagar eller bakar något nytt eller nygammalt. Förbereder mig för julen som om allting är som vanligt, därför att jag gillar det, har alltid gjort.

Vi får dock se hur själva julafton blir. Antagligen lite mys och tilltugg på altanen på dagen eller grillning i skogen. Den ogifte sonen är dock här mer eller mindre hela tiden och vi brukar laga mat ihop.

Och med dessa bilder önskar jag dig en skön adventstid trots restriktioner och mörker.

9+

2 kommentarer

  1. Akkurat sånn er det for meg også, som har blitt pensjonist. Nyter det!
    Adventsvakkert ute hos deg, og stilig Amaryllis!

  2. lunasblogg

    7 december, 2020 at 22:17

    Tack! Trevligt att höra att fler kan njuta av att vara till åren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑