Onsdagen den 14 mars

Idag är det exakt ett år sedan jag mjukstartade min blogg utan egentligen veta något om bloggvärlden. Jag läste inte ens andras.

Mars: den beige mellantiden av längtan

Nu 2012 i mitten av soliga mars går bloggen som på räls, jag har fullt upp med jobb och allt annat, så med min egen trädgård blir det lite si och så. Dock är det bra om vi trappar upp våren sakta, så att sinnet och vädret hänger med, tycker jag. Jag sätter ner några penséer och minipåskliljor bland mossa och övervintrade perenner i krukorna så länge. Till påsk sprakar det loss mer. Jag låter allt klipp ligga kvar i rabatterna och säckväven likaså och försöker blunda åt att stenläggningar ska tvättas, gräs ska sås där jag bytt träd, plank målas och ny portal byggas. Hos mina kunder är det dock fint, det såg jag idag när jag skulle fotas för ett trädgårdsreportage. Mer om det en annan dag.

Här kommer lite bilder från min trädgård så länge.

Mjukstart i mars

Skugg-gröna Pachysandra 

0