Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Lycka!

Måndag 10 februari 2014

DSC_8638_lag

7 kommentarer

 1. Underbar bild!

  Kram Anita

 2. Åhh vilken lycka med det nya lilla barnbarnet. En del av din älskade son lever vidare i ditt lilla barnbarn. Har själv nyss blivit farmor till mitt första barnbarn och det är helt fantastiskt !
  Mina tankar går också till mamman som måste vara en riktig fajter som orkat med både jobb, sorg och vardag. Hoppas ni bor nära varandra så ni har tillgång till varandra i vardagen.
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  • Ja, Isa vi bor mycket nära. Oskar byggde hus på en sommarstugetomt i vår båtvik, för att de och barnen skulle ha nära till oss farmor och farmor. Nu gick det inte riktigt så p g a olyckan och hans bortgång i somras. Min sonhustru är helt otroligt stark!!! Jag hoppas verkligen hon orkar vara det i framtiden också, men man vet ingenting. Hon kanske flyttar långt härifrån och gifter om sig. Fast hon säger att vi alltid ska finnas för dem. Jag grät när jag fick träffa nye Lill-oskar och se honom i ögonen. Det var en kopia från när hans pappa var nyfödd och han såg in i mina. Det är så stort det! Känns som en ny mening med livet, något som var förutbestämt.
   Kram Luna

 3. oj så söta, båda två!

 4. Underbar bild på barnbarnen Luna!! Ta hand om er allihop, tänker på er ofta.
  Stor kram!
  Kristina

 5. LYCKA x 2 !!!!
  Kram från Eva Linnea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑