Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Mellandagarna

Måndag 28 dec. 2015

Det råder ett lugn, dels för att det är snö ute och dels för att vi är hemma båda utan en massa måsten att göra. Ibland reser vi bort efter julhelgen men faktum är att vi trivs hemma när det är julpyntat och huset iordning. Idag gick vi ett par km i skogen, inte illa av mig med en dålig höft. Kanske straffar det sig, få se. Snöskottningen gjorde dock mannen med slungan. Snön är både isig och slaskig nu. Underkylt ikväll igen, känns skönt att slippa ut och köra.

DSCN6627

DSCN6636

DSCN6612

DSCN6628

DSCN6643

Juldukningen är kvar och bordet fortfarande utdraget. Här blir fler middagar för många. Med plastduken på håller det för både små och stora sölkockar.

Vill också ge en vink om att hålla ögonen öppna på Fb och blogg  hos mig de närmsta dagarna för snart kommer förutsägelserna för Apans år 2016 enl. Feng Shui. Apans år börjar visserligen inte förrän den 8 februari, men eftersom många av er är nyfikna kommer jag att göra ett inlägg redan nu.

Dessutom ska jag slå ihop min privata Fb sida med Luna Eks trädgårdsblogg och Facebook till en så att fler får chansen att se.

Ha det bra!

Luna

1 kommentar

  1. Spännande Luna med Apans år och vad den har att erbjuda !
    Ser fram mot nästa inlägg !
    Ha det så gott !
    Kram/Isa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑