Lördag 19 dec. 2015

Hej där ute i dimman. Nu var det ett tag sedan jag gjorde mig synlig. Jo, jag skriver ibland på Fb, för det går snabbare, men de långa inläggen om trädgård känns inte så aktuellt nu. Kan meddela att vi hittade två mördarsniglar idag iallafall. Här är extremt milt och blött igen. Ingen vidare julstämning utomhus.

IMG_0938

Efter blåst och regn blir alltid lite extra att städa vid entréerna med omkringblåsta löv, avbrutna grenar och spår av leriga kattfötter. Lite uppdatering av det juliga utomhuspyntet blir det också. Alltid är det något som går i komposten.

DSCN6563

DSCN6572

DSCN6577

För övrigt finns som alltid att göra inomhus innan jul, då vi alla firar här igen. Kul ,men i år måste jag ta hänsyn till min hälsa, dela upp göromålen  och vara ute i god tid. Idag klädde jag granen.  Imorgon är en annan dag.

DSCN6576

Ha en fortsatt bra helg!

Luna