Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Min favoritsommarblomma

Temat för vecka 4 hos Trädgårdsfägring är favoritsommarblommor eller så kan man skriva om vad som helst förstås. Jag har många favoriter, men begränsar mig i bild till tre.

Det verkar mycket lättare för mig att göra blogginlägg nu, även fast jag inte fått riktiga läsglasögon än efter starroperationen som gjordes i veckan, men det beror också på enklare datateknik som är ny och inte riktigt inlärd. Här kommer ett kort test.

zinnia
doftlilja
linnétagetes

För övrigt är det lågsäsong och vilotid. Det är kallt och halt ute, men inte så mycket snö och jag är begränsad i mina promenader. Får ta det lite lugnt, inte vattenträna eller ha ögonmakeup i en månad. Qi gongen får jag dock göra.

Vi måste hjälpa en son med körning handling, mat och tvätt som fått en besvärlig axelfraktur av fallolycka på isfläck och bor ensam. Han kan inte ens ha jacka på sig.

Det gäller att hjälpas åt här i livet.

Ni som väntar på fler Feng Shui prognoser inför Grisens år 2019, så kommer det, men det kan ta lite tid att plöja igenom allt material i nuläget.

På Insta och Fb ger jag också snabba tips om detta då och då. Följ mig gärna där.

Vill du få mer sommarinspiration gå in på http://tradgardsfagring.blogspot.com

Ha en trevlig vecka!

Luna


3 kommentarer

 1. Så bra att operationen gått bra Luna men vilket elände för sonen. Hoppas han repar sig snart. Ishalkan är verkligen inte att leka med just nu och på gångbanorna är det förrädisk svallis. Jag är ju tvungen att gå ut på promenader varje dag med Lucy och det är Icebug som gäller, annars skulle det inte gå.
  Vackra bilder på vackra sommarblommor, en härlig tid utan ishalka.

  Kram Anita

  • lunasblogg

   23 januari, 2019 at 16:49

   Tack Anita! Jo han är ju stark och vältränad och det ska nog gå bra utan bestående men… får vi hoppas. Han slapp iaf titanskruv i axeln. Utan Iceberg eller dobbar vågar man sig inte ut, men just när detta hände hade han varit bortbjuden hos vänner, det var regnigt när han åkte, men när han skulle gå till bilen flera timmar senare var det glansis på trädgårdsgången.
   Kram Luna

 2. Fina val av sommarblommor alla 3. Har prövat doftliljan men inte lyckats å andra sidan ska jag inte odla saker som behöver bo i kruka vintertid – med några få undantag. Zinnia och tagetes är så fina och tacksamma. Härligt att operationen gått bra.

  Ha det gott! Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑