Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Min favoritväxt i augusti

Tisdag 13 aug. 2013

Efter den tragiska händelsen som drabbat vår familj i sommar, ska jag försöka komma igång med bloggandet och trädgårderandet igen. Inget av det har varit viktigt de senaste veckorna. Tänk vad fort livet kan ändra sig. Jag tackar i alla fall J som orkat vattna i trädgården på kvällarna denna vackra och torra sommar, för det skulle varit en katastrof om jag förlorat även den. Jag börjar så sakta kunna se och uppskatta det vackra i min trädgård och i naturen igen.

Hydrangea macrophylla Endless Summer The original

luna_2

Denna blå Hortensia fick vi av vänner efter dödsolyckan av vår son. Tack Marianne för att du kom ihåg att blå hortensia alltid varit min favorit alltsedan somrarna i skånska Mölle och Arild! Denna sort ska vara mer härdig än tidigare sorter och den ska jag plantera i trädgården som ett minne av Oskar. Hoppas det går bra. Den är fantastiskt vacker.

Detta får bli mitt bidrag till länken ’Månadens favoritväxt’ hos Anna Vattenkanna.

Tack också Alla, alla ni som stöttat oss med mängder av blommor, besök, kondoleanskort, mail, telefonsamtal och till er som kom på begravningen, samt tack ni som gett så deltagande kommentarer till mitt  förra inlägg. Ni ska veta att det betyder så otroligt mycket för oss. Vem som helst av oss kan när som helst råka ut för en tragisk händelse och livet blir aldrig mer som förut.

Kram Luna

0

6 kommentarer

 1. en mycket vacker Hortensia som du har valt
  jag hoppas verkligen att den ska trivas hos dej
  Kram
  maggan

 2. En väldigt vacker hortensia du valt som favoritväxt i augusti. Jag beklagar bortgången av din son.

  Kram,.

 3. Hoppas att hortensian kommer att trivas fint hos er! Jag hoppas även att trädgården får vara till både glädje och tröst för dig framöver! Det är rogivande och avkopplande med trädgårdsarbete och bevisat att det får oss att må bättre när vi mår dåligt i kropp och själ.
  Kram
  Elisabet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑