Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Uppdaterade vinterbilder.

Tisd. 19 jan. 2016

Förra veckan hade Blooming Friday temat  Min vinterträdgård. Inatt kom dock den fluffiga snön som ger en vinterträdgård mer rättvisa. Nära 30 cm har vi fått här i västra Götaland och det är bara -3 gr.

Vilken vacker vinter!

DSCN6787

DSCN6804

DSCN6785

DSCN6808

DSCN6802

DSCN6796

Ha det gott!

Luna

0

6 kommentarer

 1. Ojoj, vilket fluffigt täcke med snö ni har fått! Skönt att det inte är så kallt, så det går att vara ute och njuta av det vita landskapet.
  Kram Kristina

 2. Ja ni har fått ordentligt med snö och visst är det vackert och ser ombonat ut men ack så kallt 🙂
  Ha en underbar dag!!

 3. Samma höga snötäcke här, det är inte många gånger i mitt liv jag har sett så mycket snö. Började dagen med att skaka av all tung snö från buskar och träd, några grenar har ändå gått av. En klar nackdel med vintergrönt som thujor och rhododendron är att de inte klarar tyngden av snö. Men det är rätt årstid för snö i alla fall.
  Hälsar
  Marta

 4. Rejält! Vackert, men blir nog tungt för växterna när det börjar töa. Hade planerat husbilstur till dina trakter igår, men ställde in som tur var. Första gången på 12 år vi inte kunnat åka iväg i januari.
  Allt gott
  Anette

 5. Vilka härliga vinterbilder! Jag hörde om att det var snökaos i Göteborg igår. 30 cm, det var ett rejält täcke det. Då får vi hoppas det inte töar bort utan kan ligga som skydd över växtligheten. Här är det bara kallt, ingen snö i sikte ännu.

  Ha en fin onsdagkväll!

  Kram Anita

 6. Härliga bilder tycker en sån som jag som gillar snö. Det som är trist är om snön blir så tung att den knäcker växternas grenar när det kommer såna mängder. Skönt i alla fall med bara 3 minusgrader. Vi har haft mellan 15 och 20 minus i snart två veckor så här biter det bra i kinderna.
  Allt Gott! Anna-Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑