Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Om sex månader

Torsdag 15 november 2013

Dags igen för Blommiga fredagen  hos Blommor & Bladlöss och veckans ämne är Om sex månader.

OCH NU SER JAG ATT TEMAT SKULLE VARA:   FÖR SEX MÅNADER SEDAN;

men vad fasen nu får det bli så här. Innehållet är ungefär detsamma och bilden är från sex månader sedan, så lite rätt blev det ändå. Ha det bra!

Min version av temat:

Maj månad nästa år?

Då spirar det  igen! Det vet jag i alla fall.bildBjörnrot Meum athamaticum

0

20 kommentarer

 1. Den gillar jag. Har en som är så liten än, den blommade i höstas. så vackra blommor.
  ha en fin fredag
  kram Meta

 2. Spirane gir bud om sommar, Mai er herleg !

  Fin kveld frå Anne-Mari

 3. Nä Luna du har rätt, om man läser noga förra inlägget så står det OM sex månader…men men det spelar ingen roll…det är så roligt att läsa andras bloggar för man lär sig så mycket, som nu! Har aldrig hört talas om björnrot förut. Björngräs har jag sett men björnrot var något nytt, superfin är den. Man vill liksom känna på den, är den lika mjuk som den ser ut??
  Ha en skön helg!/Anna

 4. den är så underbart mjuk Björnroten och då den kommer på våren vill man bara dit och klappa den:)
  Ha en underbar helg!!

 5. Jag har också läst om…underbar bild vilket som…=)
  Trevlig helg !

  Kram Ninni

 6. Beautiful photo!
  Greetings from Holland, RW & SK

 7. När vi flyttade in i vårt hus så kom första året en växt upp som vi så undrade vad det var. Efter mycket forskande så kom vi fram till björnrot. Den var så fantastisk med sin mjuka uppenbarelse. Vi hade den i många år men efter mycket flyttande av den så försvann den till slut. Jag saknar den när jag ser din bild men vet inte riktigt var jag skulle placera den idag. Men mjuk och fin är den.

  Önskar dig en fin helg!

  Kram Anita

  • Den är speciell och inte så lätt att få tag i numera tror jag. Minkommer från ett gammalt torp som blivit hembygdsgård och der är genom en kompis den har kommit hem till mig. Tror inte den gillar att flytta runt så mycket annars.
   Tänk att du kan måla så fint!
   Kram luna

 8. Det är om sex månader men jag började min tolkning med för sex månader sen för att sen avsluta med om sex månader. Lite luddigt jag vet men jag tyckte jag hade en rolig twist 🙂
  Vilken härlig färg på björnroten.
  Kram Hélena

 9. Så mjuk och ullig den ser ut.
  Den måste jag kika efter till våren.

  Trevlig Helg

 10. Kul att få en bild till ett art som passerar när jag läser frölistor ibland. Den så ju fresande läcker ut! Kram, Carina

 11. Björnörten är för ullig och go’ i maj:) Du har verkligen lyckats med att få fram den starka gröna färgen!
  Ha en riktigt skön helg,
  Charlotta

 12. En drömväxt som jag fick två små skott av i våras. Det är väldigt tveksamt om den överlevde den torra sommaren hos mig, men det ska bli en spännande vår trots allt när jag går och letar efter de där små dilliga bladen. Så vacker!

 13. Tror den får hamna på önskelistan .Ser så gosig ut.
  Kram.

 14. Wow, vad den ser mjuk och gosig ut!
  trevlig helg.
  Kram Lotta

 15. Så lodden og fin den var. Deilig å se noe ordentlig grønt. Ha en fin helg.

 16. Så nydelig og godslig spiring. Får lyst til å klappe den 🙂

 17. Åh, den ser verkligen härlig ut. Får lust att sträcka ut handen o känna på den… (o ser att jag inte är ensam om det då jag läser andras kommentarer =oP)
  Ha det gott!
  /Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑