Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Räknade alla blommor ute idag

Tisd. 9 okt. 2018

Så här före brittsommar och efter flera frostnätter tyckte jag det var kul att räkna hur mycket som faktiskt blommar idag. Och då har jag inte räknat alla pelargoner eller andra speciellt känsliga växter som är  upptagna. Visst och somt av dessa blommor har visserligen haft ett skyddat läge och har därför klarat sig  bättre och andra är bara enstaka exemplar, men jag räknar med att efter värmeböljan som kommer nu så vänder det säkert därefter. 

och på detta kommer nu höstfärgerna också.

Ha det gott!

Luna

0

2 kommentarer

  1. Oj! 36 st om jag räknat rätt. Visst är det härligt att så mycket blommar när vi fortfarande kommit en bra bit in i oktober. Och visst är det fint när sommaren och hösten tar varandra i hand och dansar fram tillsammans i en blandning av brittsommarvärme och höststormar.

    Kram Anita

  2. lunasblogg

    10 oktober, 2018 at 20:14

    Ja 40 faktiskt för jag glömde ett collage som jag la till nu och så finns det några till som inte är med och några som har nya knoppar. Efter brittsommarvärmen kan jag uppdatera igen.
    Kram luna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑