Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Så började jag då ändå med Instagram….

Tisd.8 aug. 2017

Och jag som inte skulle… Det sa jag om Facebook också…. never in my life.

Fast det ena ger det andra. Det började med datastrul härhemma som löste sig med en dragen lina till kontoret. Måste kanske också ha  en ny mobil med hyggligt bra kamera så jag har alla bilder där och inte både här och där. Sagt och gjort. Köpte en ny mobil och startade Instagram.

Så har du inte sett mig på ett tag så vet du var jag är. Välkommen till Instagram och där kan du klicka vidare till min blogg. På bloggen finns många  Feng Shui relaterade  artiklar att söka.

Ikväll har jag provtestat min nya iPhone 7 plus för att fota i mörker. Då var förstås batteriet slut så det blev bara två bilder.

En trana i trädgården sägs vara det mest lyckosamma för ett söderläge enl. Feng shui. Effekten förstärks av nattbelysning.

Känner du doften av liljor och träaltan? Ikväll var det också helt vindstilla, torrt och ljummet ute.


Godnatt!

10 kommentarer

 1. Ja men det är väl bra att man kan ompröva sina ståndpunkter. Världen rör sig ju hela tiden. Har själv inte kommit till instagram ännu, men det kanske kommer. Lycka till med ditt nya konto där.
  //Helene

 2. Välkommen i gänget! Nu är vi MODÄRNA!!!!!
  Kram

 3. Mmm… aldrig är ett väldigt starkt och besvärligt ord om framtiden 🙂 Jag stupar på att mina mobilbilder inte blir så bra. Men jag synkar alla såna bilder till dropbox – bra ställe att samla viktiga dokument och bilder.

  Kram, Carina

  • lunasblogg

   9 augusti, 2017 at 13:20

   Nej, man ska aldrig säga aldrig. Och ’du’ tack för bra tips om dropbox.
   Kram Luna

 4. Vad spännande! Vad heter du på Instagram?
  Mvh
  Sylvia

 5. Så mysigt det ser ut i skymningen!

  Ja, det var roligt att hitta dig på insta också! Snabbare flöde där, men bloggen är bra för längre utläggningar och att samla sina texter.
  Själv har jag länge laddat för facebook, men kommer aldrig till skott.

  Allt gott
  /Anette

 6. lunasblogg

  12 augusti, 2017 at 09:43

  Tack. Ja. Följer dig där nu också och njuter av dina odlarbilder. Insta är kul faktiskt, fast jag vet inte om det är min grej riktigt, men som komplement är det bra om man tar mycket bilder. Jag har ju Facebook också, så risken är att det tar lite av ens tid om man ska kolla alla.
  Tack för att du tittar in både här och på insta.
  Luna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑