Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Sköna maj välkommen!

Sönd. 1 maj 2016

Bättre och bättre dag för dag!

Äntligen sol och stigande värme, hela veckan ser det ut som och helgerna kommer tätt inpå varann.

IMG_3090 2

Nu blir det ett annat tempo, även på min gång med kryckor. Så fort kunde jag inte gå före höftledsoperationen, fast kan bara fota bara med mobilen än. Bättre än inget. Det gäller att fånga tiden.

Med uteliv kommer också önskan om att få lite gjort i trädgården. Det är dock ett annat kapitel. Jag får lära av Snoddas. Han tar allting med ro.

IMG_0443

Ha en underbar vecka!

Luna

0

6 kommentarer

 1. Log när jag såg din rubrik … skrev igår kväll ett inlägg med samma rubrik (en ganska vanlig rubrik idag kan man tänka). Och bilder på vitsippor hade jag också. Däremot ingen mysig katt. Snoddas är klok han och kan nog lära matte ett och annat. Det låter ju helt underbart att du går med högre tempo med kryckorna än du gjorde innan höfltledsoperationen. Det låter verkligen som om det går framåt precis som våren går framåt. Luften är inte längre isande kall och solen skiner genom lätta slöjmoln.

  En underbar söndag och kommande vecka till dig också!

  Kram Anita

  • lunasblogg

   1 maj, 2016 at 13:18

   Ja, jag såg det sedan att du hade samma rubrik på helgens inlägg, annars hade jag nog valt en annan. Men det är så vi känner välkommen sköna maj med hopp om mindre nyckfullt väder och nyutsprungen grönska. Och idag hjälpte mig mannen att ta in jord i tvättstugan så jag fick omskolat lite växter innan han städade huset. Det går framåt.
   Ha en riktigt bra vecka!
   Kram Luna

   • Jag tycket bara det var trevligt att vi hade samma rubrik. Det ligger väl nära oss, vi är ju båda majbarn om jag inte minns fel. Visst är det härligt att få sätta ner händerna i jorden. Idag har vi gjort i ordning pallkragarna så nu står dom redo att fyllas med diverse ätbart. Potatisen ska ner i jorden i veckan som kommer.

    Kram Anita

    • lunasblogg

     1 maj, 2016 at 20:39

     Du kommer ihåg rätt – att vi är majbarn båda. Det blev en mycket bra dag här. Inte nog med att jag fick sticka fingrarna i jorden och hela huset noga städat av mannen, så fick jag hjälp med både det ena och det andra utomhus. Både son och barnbarn var här och tvättade möbler, fågelbad och fick igång fontänen. De kommer igen och sätter potatis och rensar i veckan tror jag.

     Kram Luna

 2. God första maj på dig!! För min del känns det perfekt tajmat att ha flyttat klart när värmen kommer. I morr´n blir det trädgårdsarbete igen efter att kort uppehåll pga flytten. Jag kommer att stortrivas i mitt nya liv, det känner jag på mig.
  Ditt nya liv framskrider så sakteliga förstår jag. Heja heja Luna!
  STOR kram

  • lunasblogg

   1 maj, 2016 at 20:53

   Tack detsamma! Skönt att höra att du är på gång igen och trivs.
   Kram på dig också.
   Luna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑